tv philips 29PT5302/58

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

tv philips 29PT5302/58

#1 Příspěvek od Návštěvník »

Zdravim vcera mi prestal ist tv.Cosik puklo a smrad.No nasiel som zhorenu suciastku ale nemozem s nej vycitat hodnoty..Am niekto schemu alebo moze mi povedat hodnoty suciastky ktora je na pozicii 2433 ? dakujem
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Anonym píše:Zdravim vcera mi prestal ist tv.Cosik puklo a smrad.No nasiel som zhorenu suciastku ale nemozem s nej vycitat hodnoty..Am niekto schemu alebo moze mi povedat hodnoty suciastky ktora je na pozicii 2433 ? dakujem

Vyměnit spálenou součástku nepomůže, musíš napřed odstranit původní závadu. Když si projdeš fórum, najdeš odkazy, odkud se dá schéma stáhnout.
Návštěvník

#3 Příspěvek od Návštěvník »

jezevec píše:
Anonym píše:Zdravim vcera mi prestal ist tv.Cosik puklo a smrad.No nasiel som zhorenu suciastku ale nemozem s nej vycitat hodnoty..Am niekto schemu alebo moze mi povedat hodnoty suciastky ktora je na pozicii 2433 ? dakujem

Vyměnit spálenou součástku nepomůže, musíš napřed odstranit původní závadu. Když si projdeš fórum, najdeš odkazy, odkud se dá schéma stáhnout.

no ja som presiel zopar opravovni tv ale nemali schemy tak nevedeli hodnoty tej suciastky.Ja niesom v tomto nejaky skuseny.Ja by som len vymenil,prepajkoval tu zhorenu suč. a skusil to no...
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od jezevec »

A ty si myslíš, že ti v servisu někdo jen pro tvoje oči poletí hledat v dokumentaci hodnotu nějaké součástky?? Takových "vyčuránků" by se našlo. Probuď se a dej to do servisu, tam si s tím poradí.
jave

#5 Příspěvek od jave »

Pozice je jedna vec, ale vis alespon co to je za soucastku?? Umis ji pojmenovat?? Soucastka je i kolo od traktoru
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Killroy
Moderátor

#6 Příspěvek od Killroy »

Je to lentilka v rozkladu. Směr servis..

Killroy
Maskot

#7 Příspěvek od Maskot »

Anonym píše:
jezevec píše:

no ja som presiel zopar opravovni tv ale nemali schemy tak nevedeli hodnoty tej suciastky.Ja niesom v tomto nejaky skuseny.Ja by som len vymenil,prepajkoval tu zhorenu suč. a skusil to no...

A kup jich vic.Budes je potrebovat.
Návštěvník

#8 Příspěvek od Návštěvník »

jezevec píše:A ty si myslíš, že ti v servisu někdo jen pro tvoje oči poletí hledat v dokumentaci hodnotu nějaké součástky?? Takových "vyčuránků" by se našlo. Probuď se a dej to do servisu, tam si s tím poradí.

no tak ja by som to aj tak zadarmo nechcel,takych "vyčuranku" poznam a medzi nich nepatrim,Hladam pomoc to ze do servisu to treba odniest nepotrebujem vediet na to mam rozumu dost ale ak by to bolo mozne tak som si to chcel opravit sam.A ked tak uz mi to hladal jeden len povedal ze by musel zaplatit 15dolarov za moju schemu a ze to nebude platit ze ked donesiem tv tak si namera hodnoty sam
Návštěvník

#9 Příspěvek od Návštěvník »

jave píše:

Pozice je jedna vec, ale vis alespon co to je za soucastku?? Umis ji pojmenovat?? Soucastka je i kolo od traktoru

no jeden vravel ze to moze byt termistor,alembo kondenzator a este jedno si nepamatam.
nieco som pod lupou vcital ale je to neuplne:
...HRR
...52K
....KV
....86
el ci som to dobre vycital :?
ale takto to vypada:
http://img228.imageshack.us/img228/2427/dscn1276f.jpg[url][/url]
Návštěvník

#10 Příspěvek od Návštěvník »

jopo166

#11 Příspěvek od jopo166 »

no je to nejaky kondenzator na vysoke napetie vydel som us tak spaleny v tesle ale preco tak pekne zhorel sam odseba???
kokun

#12 Příspěvek od kokun »

Škemráš, škemráš - pěkné obrázky tu dáváš - ale podepsat se neumíš (kdyby ses aspoň zaregistroval) :roll:

Takových, jak jsi ty, tu příjde za týden 20, ale jen když něco potřebují - raďte, raďte, posrala se mi telka ........., ale toto není "bezplatný internetový servis TVP" :cry:
On ti to v podstatě už napsal Killroy - a že ví (tak jako i já) proč odešel, i jakou má hodnotu :roll:
Honza - kokúň
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od otakarv »

Anonyme,je-li Ti život milý,dej od toho ruce pryč.
Toto soudím podle Tvého dotazu v úvodě.Kdybys měl alespoň nějaké vědomosti v této oblasti,určitě by Ti někdo zde z přítomných pomohl radou.
Návštěvník

#14 Příspěvek od Návštěvník »

No tak dik za rady ste mi pomohli!.Aj by som sa zaregistroval ale co ked sa takejto elektronike nerozumiem,a moje prispevky by tu neboli ziadne,.Radsej sa takto spytam,ale pomoci som sa nedockal.Tak si to tu mozete zmazat aj tak tu nie ziadna uzitocna rada,a tv si odnesiem do opravy.

vdaka za rady..........
Zamčeno

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“