Solární farma za dvě miliardy u Znojma
Moderátor: Moderátoři
- kevin_mitnick
Ale prachy jsou prednejsi. Vim o "fotovoltaice" o "instalovanem vykonu" skoro megawatt, kde jediny skutecny solarni panel ma rozmer asi 50x50 centi a napeti z nej ridi menic, ktery do site dodava elektrinu privedenou podzemnim kabelem z druhe strany kopce. Ostatni panely jsou jen fake.
Kseft jak swine, na jedne strane kopce se cerpa elektrina za 4,- na druhe strane se prodava ta ekologicka za 16,-. Cisty zisk v lete skoro 75 tisic/den. Kamos - revizak co na to svinstvo prisel se uz vice nez rok skryva v zahranici. Pote co to nahlasil byli pred jeho barakem cerny jeepy rychleji nez policie (ktera nakonec ani neprisla)...
Nedelam si iluze, ze by tahle instalace byla jedina v EU...
ad kevin_mitnick: nemůžu popřít existenci takového tunelu, ale tomu co konkrétně popisuješ se docela těžko věří. V přilepšování skutečné solární farmy, jejímž zainvestování si někdo vypral peníze, bych věřil, ale těm hektarům fake článků už moc ne.
To by přece znamenalo, že do podvodu je zapojena i energetická firma, která dělala kolaudaci, stavebňák a kdoví kolik státních organizací. A to už by byla ku*va účast na podvodu. Policie, pokud přijme oznámení si nedovolí ho zahodit. Státní úředníci vezmou rádi do kapsičky, ale pochybuju že by tak blbě riskovali pobyt v chládku!
O konkrétním tunelu já nevím, ale pokud někdo ano, nevěřím že by to nezaujalo média.
A tolik černých džípů asi ten strejda nemá.
forbidden píše:Zajimalo by me za jak dlouho si to na sebe vydela.
Odpověď je velice jednoduchá.
Nikdy.
Takový ty správný hlášky: Já mám proud zadarmo!!!! A podobně.To je síla.Stačí si přece spočítat kolik stála investice jakou má elektrárna životnost a kolik proudu vyrobíme a v neposlední řadě kolik bude stát ekologická likvidace vysloužilých panelů.Nebude investor muset náhodou ještě doplácet?Připadá mi že to nikdo neřeší.Nehledě na to ze na polích mohlo něco růst a mohli sme se trochu víc nažrat nebo tak něco.
Crifodo píše:Ano ty dukovanské panely jsou krásnou ukázkou ekologicko-svazácké propagandy. Z textu navíc srší "odbornost" radiožurnálích novinářů
ad kevin_mitnick: nemůžu popřít existenci takového tunelu, ale tomu co konkrétně popisuješ se docela těžko věří. V přilepšování skutečné solární farmy, jejímž zainvestování si někdo vypral peníze, bych věřil, ale těm hektarům fake článků už moc ne.
To by přece znamenalo, že do podvodu je zapojena i energetická firma, která dělala kolaudaci, stavebňák a kdoví kolik státních organizací. A to už by byla ku*va účast na podvodu. Policie, pokud přijme oznámení si nedovolí ho zahodit. Státní úředníci vezmou rádi do kapsičky, ale pochybuju že by tak blbě riskovali pobyt v chládku!
O konkrétním tunelu já nevím, ale pokud někdo ano, nevěřím že by to nezaujalo média.
A tolik černých džípů asi ten strejda nemá.
Konecne seriozny nazor.