LG 100Hz za odvoz
Moderátor: Moderátoři
LG 100Hz za odvoz
Nechce někdo za odvoz TV LG 29FS2RNB? Parametry zde: http://cz.lge.com/prodmodeldetail.do?ac ... =29FS2RNB#
Stáří 2,5 roku, vzhledově zachovalá, NEFUNKČNÍ - vadná vychylovačka. Jinak OK. Nemám k ní DO ale to bych možná i sehnal. Vhodná na ND nebo na opravu (pokud by se někomu doma válela dobrá vychylovačka pro tuto obrazovku) typ obrazovky z hlavy nevím, musel bych se podívat, je to RF slim 72cm.
TV je k dispozici v Brně.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
cabernet píše:Toto iste mam doma. Tiez ta ista chyba, tiez 2,5 rocny TV. Su tam vychylovacky E59373. JA to drzim, lebo verim, ze sa k nahradnemu dielu nejakym sposobom dostanem, mozno aj s pomocou tohto fora.
Ty si sa nepokusal zohnat tie vychylovacky?
I já mám jednu v garáži,ktera čeká na vhodnou příležitost.
kondik píše:cabernet píše:Toto iste mam doma. Tiez ta ista chyba, tiez 2,5 rocny TV. Su tam vychylovacky E59373. JA to drzim, lebo verim, ze sa k nahradnemu dielu nejakym sposobom dostanem, mozno aj s pomocou tohto fora.
Ty si sa nepokusal zohnat tie vychylovacky?
Vychylovačky nezoženieš, neponúka ani výrobca jedine komplet aj s obrazovkou. Myslím že skladovať a "čakať" na vhodného "darcu" je zbytočné, tieto telky podľa všetkého postihne jednaký osud. (ja som mohol mať dve tieto TV ale odmietol som to, nech si to zákazník berie "na pamiatku").
Uz sa mi podarilo par vychylovaciek zohnat.