CTV 253 -nejde zvuk po búrke

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
emo53

#16 Příspěvek od emo53 »

kondik píše:
emo53 píše:
kondik píše:Zas predčasné závery (ikeď možno to bude on) najpr zmeraj či ti to hrá tam kde som ti písal.
To Tda ... nieje lacný obvod majú ho napr. v aveli, ako už bolo spomenuté BACHA NA VERZIU.

Tak na tom C606 i C607 to hrá

Tak teraz osdaj ten pin4 a namiesto neho tam zapoj 8 volt. (samozrejme nie na ten pin, ale na jeho "cestu"). potom napíš či zvuk hrá alebo nie.

P.S.: prečítal som si SZ, schému pošlem ale najprv skús čo píšem. A to TDA si veľmi zle hladal keď si myslíš že v aveli neni: http://www.avelmak.sk/index.php?pg=srch&vyraz=tda8362

Je pravda že momentálne tam nieje, ale vedeli by ti ho zabezpečiť (tieto obvody brávam priamo od výrobcu OVP).

Tak ten zvuk ide, len som odpojil pin 4. Ani 8V som nepripojil.
A hľadal som dobre v aveli. Na sklade TDA8362A nemajú.
emo53

#18 Příspěvek od emo53 »

kondik píše:A ďakujem je kde ???

S tým nemám najmenší problém, len som ešte hľadal, či mi nedôjde ešte tá schéma. Zatiaľ nedošla.
V každom prípade kondik, veľmi pekne Ti ďakujem. Snímam pred Tebou klobúk nad znalosťami i ochotou. Moje poďakovanie patrí samozrejme aj kokunovi.
Takže zdá sa, že je chybný ten TDA8362A. Obraz cez SCARTY do TV nejde, len zvuk. Ak by ich nevyužíval, asi mu to ponechám v tomto stave.
Onkyo

#19 Příspěvek od Onkyo »

Dosť častá chyba na týchto IO.Má to len jednu chybičku ak ti nebude mať signál TV bude šumieť (zvuk).Inak v pohode. :wink:
Onkyo

#20 Příspěvek od Onkyo »

Dosť častá chyba na týchto IO.Má to len jednu chybičku ak ti nebude mať signál TV bude šumieť (zvuk).Inak v pohode. :wink:
otakarv
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od otakarv »

No já jsem měl také jedno OVP-čko po bouřce.Na obrazovce pouze zrno,nešlo ladění.Proražený stabilizátor 33V.Po výměně vše fungovalo.Pak jsem si vzpomněl,že majitel říkal,že TV používá čistě jen přez scart.Tak jsem napojil video a ejhle,obraz ani zvuk nešel,přitom přez anténní vstup vše v pořádku.Prolezl jsem všechny signálové cesty,až nakonec se ukázalo,že je vadný TDA8844.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“