Chtěl bych poprosit o radu.Neví někdo v čem se liší CD snímač KSS213C od KSS213B.Mám KSS213C,zkoušel jsem ho zaměnit za pravděpodobně vadný KSS213B,ale nefunguje to.Tak nevím,jestli jsou vadné oba,nebo je chyba jinde.Žádné bližší informace k těm snímačům nemůžu najít.
Jak mi bylo sděleno u jednoho prodejce tak jsou záměnné, dokonce snad pochází z jednoho pásu a jeden z nich (?) je v lepší třídě-výběr. Jak jsem koupil, tak prodávám.
A ten KSS213C je novy, nebo z neceho vytazeny?? Protoze pokud je novy, tak je tam takova "cinova kapka" (antistaticka ochrana), ktera se po montazi musi odstranit, jinak Ti to nepojede.
Jo tu cínovou propojku jsem odletoval hned jak jsem to tam namontoval.Chová se to relativně líp než s tím původním snímačem,všechno se zdá že funguje,podle zvuku to něco jakoby načítá,ale nic z toho nevypadne,ani seznam stop. Kontroloval jsem páskový vodič,napájení,všechny elektrolyty,některé odpory a nic špatného jsem zatím nenašel.
Ked menim optiku tak automaticky vymenim aj paskovy vodic. Stoji par korun a nestoji mi to za tie nervy.
Skus vymenit paskovy vodic.
Čo neubrzdíš, to neukecáš.. :)
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy