OVP 2842 - slabý obraz cez KV

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Robosand

#16 Příspěvek od Robosand »

Pre ostatných. Na Slovensku (predpokládam aj v Čechách detto) je málo profi predajní. Väčšinou ide o amatérske predajne, ktoré ponúkajú bežný elektro tovar, veď načo by tam držali procesor do SONY, alebo kity do Philips :!: Presne, ako píše Kondik, tovar sa objednáva cez zásielkovú službu a poštovné je menšie, ako prejsť autom 10 km + premárnený čas. Tovar prichádza väčšinou už na druhý, prípadne na ďalší deň. Iba toľko...
Robo...
jandu

#18 Příspěvek od jandu »

Budem rád, ak tie SZ zverejníš. Ak nie, tak ich zverejním sám.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
emo53

#19 Příspěvek od emo53 »

Mrzí ma tón niektorých príspevkov. Som tu síce nový, ale nadšený prístupom kondika. S týmto človekom by som rád posedel napríklad pri pive.
Toto fórum je o technike a vzájomnej pomoci. Tak sa toho držme!
jandu

#20 Příspěvek od jandu »

emo53 píše:Mrzí ma tón niektorých príspevkov. Som tu síce nový, ale nadšený prístupom kondika. S týmto človekom by som rád posedel napríklad pri pive.
Toto fórum je o technike a vzájomnej pomoci. Tak sa toho držme!

Máš prtavdu. Než ale urobíš záver, vypočuj si aj druhú stranu. Inak záver môže byť zlý.
Elektronické súčiastky fungujú za pomoci dymu. Ak dym unikne, prestanú fungovať.
jandu

#21 Příspěvek od jandu »

Myslým, že prešlo dosť času, aby kondik zverejnil nielen svoj názor, ale aj obsah SZ. Tak teda ju zverejním ja.

Nemôžem si dovoliť nereagovať na tvoje osočenia na fóre. Totiž tvoja veta „viem čo som absolvoval cez SZ s týmto človekom“ a následne „A pomýlený nie som, to vrav niekomu inému !!! Veď viem čo si mi písal, tu sa tváriš úplne inak. „ nedáva žiadny obraz o našej komunikácii cez SZ. O nej vieme iba mi dvaja a tak ostatní si správny obraz a mienku nemôžu utvoriť.
Ale vyprovokoval si tým niečo, čo považujem za potrebné uviesť do obrazu aj ostatných. A to už aj pre to, že v danej veci som cez SZ komunikoval aj s inými a predovšetkým oni majú právo vedieť, v čom sa mohol obsah SZ s nimi a s tebou líšiť. Asi je pre Teba ťažké poskytnúť inému pomoc, a preto sa uchyľuješ ku klamstvu. Cez SZ som ťa poprosil, či nemáš schému na PIP. Čo si odpísal? Potom si zvláštnym spôsobom uzatvoril komunikáciu cez SZ. Veľmi cennú technickú i praktickú pomoc som potom dostal od kokuna. Podarilo sa jeho pomocou nájsť príčinu, ale ostal som visieť na poslednej závade – totiž bez modulu PIP všetko okrem príjmu obrazu cez KV funguje. Myslím si, že ide o netypickú závadu, ktorá môže zaujímať aj iných. Obrátil som sa teda na fórum, kde div sa svete, v momente, ako som sa kokunovi verejne poďakoval, Ty napriek tomu, akým spôsobom si uzatvoril komunikáciu cez SZ, odrazu akoby trafená hus začneš písať a hneď sa od teba objaví aj schéma, o ktorej si 2X za sebou tvrdil, že sa „nedodáva“.
Do toho, na čo a ako vydám peniaze /a on mi príde ako šetrílek/ ťa nemá čo zaujímať. Alebo chceš, aby som ti napísal každú myšlienku, každý krok? Nie je to tvoja vec. Len imochodom /a Robosand, ty to vieš/ v Košiciach sú štyri dobré predajne súčiastok: na Mäsiarskej, na Alžbetínskej, Schrotter a SOS na Terase. V dvoch z nich mám už zahovorené súčiastky na objednávku. Až po tom, čo cez nich neviem zohnať, objednávam inde. A pretože tá telka nesúri /mám iné OVP/ tak sa predsa nebudem pre tvoju vôľu plašiť.
No a o ostatnom je zbytočné hovoriť. Samá faloš.
Však to vyznieva trochu inak, než ako to podávaš Ty?!

Ale viď priebeh SZ. Ja nemám dôvod to nezverejniť,
Přílohy
Od.pdf
(44.64 KiB) Staženo 189 x
Robosand

#22 Příspěvek od Robosand »

Za nás troch (Jandu, Kondik, Robosand), ale aj za ostatných. Každý má svoju pravdu a svoj názor. Spomenul si predajne, ktoré samozrejme poznám, ale podotknem, že napr. SOS som navštívil naposledy, keď ešte sídlili na ul. Zádielskej v Košiciach. Ceny v tom čase boli prijateľné, ale trocha drahšie, ako vo veľkoskladoch všeobecne. Takže k predajniam sa vyjadrovať nebudem, podotknem však, že si zabudol na RC Elektronic na Bardejovskej ul. v KE, (ktorá už zmizla z KE), kde počas posledného nákupu som dokonca pomáhal vynášať veci a zároveň som nakupoval s max. zľavou. Tam boli náhradné diely všetkého druhu (profi, hlavne k TVP!) a práve ich som bral ako príručná predajňa s tovarom, ktorý my vlastne potrebujeme. Vyjadrujem sa k nim preto, že nemám vedomosť o tom, že by toho času fungovali - nie je to reklama! Ani oni však neboli všemohúcny, keď niečo nemali, s ochotou objednali a o obdeň som išiel pre nimi objednaný tovar. A teraz: Kameň úrazu (budem ukameňovaný od malopredajcov). Nie je jednoduchšie si objednať za lacnejšie, priplatiť balné, poštovné, ktoré je lacnejšie, ako precestovaný čas? Pritom pri objednávke vidím z domu cenu, množstevné zľavy (ak som sa dobre vyjadril), či to vôbec majú na sklade, dokonca počet atď. Nechcem to nejako ďalej rozvádzať a ani sa nikoho dotknúť, ani navádzať na spôsob nákupu, takže, tak ako som spomenul v úvode, každý má svoju pravdu a svoj názor... :wink:
P.S. Navrhujem vymazať výpis SZ (hoci sa mňa to priamo netýka). Nech tie SZ ostanú skutočne SZ. Dokonca ostatným odporúčam v budúcnosti "hádať sa" prostredníctvom SZ a nie na EB.
Len toľko.
P.S. Aby to nebolo také pesimistické, tak na záver smajlík s názvom friday, hoci je štvrtok... :friday:
Robo...
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od jezevec »

kondik píše::D J, ja sa vyjadrím zajtra (dnes už nemám chuť). Ale odporúčam vlákno radšej zamknúť (skôr ako sa vyjadrím :twisted: ).

Máš pravdu, ty i Robosand, vlákno se zvrtlo a nemá cenu v něm pokračovat, proto zamykám.

LOCK
Zamčeno

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“