Signalizacia vyzvanania telefonnej linky
Moderátor: Moderátoři
-
FireFIST
Signalizacia vyzvanania telefonnej linky
este spomeniem ze bezi to cele cez adsl splitter, a onu signalizacku chcem dat paralelne na PHONE vystup (telefon).
Dakujem
-
FireFIST
Hmm.. no neviem. z vypinacov? v panelaku mame 15 rokov odstaveny vytah, kable su z ovladacich panelov potrhane, ale niekde nie - nikdy som sa nepozeral co sa nachadza "pod tym", ale to budu skor ziarovky nez doutnavky...
Jo inak doutnavky z neoniek pouzivam normalne na 230 plus nejaky predradny odpor radovo stovky k
Tak nic. Prazdne objimky
Rozmyslam, ze keby som dal ten kondenzator seriovo a 120k odpor, ktory by (aj keby sa doutnavka spojila) nepretieklo by tadial viac ako miliamper. Len neviem, ci by doutnavke 0.5mA stacilo
fero7 píše:Neviem presne na ucel to potrebujes.
A take nieco?:
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=722& ... icle=36020
fero7 píše:Chapal by som takuto vycitku ak by som Ja casto upozornoval na svoju firmu. Ano, par krat som to spomenul, ale je to predsa logicke ze niekomu poradim smerom ktorym sa najlepsie vyznam. Nebudem mu radit:pozri GME......ked ich dokonale neovladam. Na to su tu ini. Tiez nebudem niekomu predsa niekoho posielat do GM ak ide o invertory alebo CCFL lampy.
Zdalo sa mi to logicke. Ale ako som slubil, uz nebudem. Firma na tom nestoji.
Je to samozřejmě otázka míry, ale zrovna tohle řadím pod tu pomyslnou hranici.
-
FireFIST
Andrea píše:fero7 píše:Neviem presne na ucel to potrebujes.
A take nieco?:
http://www.avelmak.sk/index.php?lm=722& ... icle=36020fero7 píše:Chapal by som takuto vycitku ak by som Ja casto upozornoval na svoju firmu. Ano, par krat som to spomenul, ale je to predsa logicke ze niekomu poradim smerom ktorym sa najlepsie vyznam. Nebudem mu radit:pozri GME......ked ich dokonale neovladam. Na to su tu ini. Tiez nebudem niekomu predsa niekoho posielat do GM ak ide o invertory alebo CCFL lampy.
Zdalo sa mi to logicke. Ale ako som slubil, uz nebudem. Firma na tom nestoji.
Mozes spat kludne.
A ak mas lepsi napad, tak mu porad. Hlavne nezabudni, ze ziadne zasahy do telefonneho aparatu nie su dovolene. Rovnako nie je dovolene pretazovat tel. linku odberom naviac. (Dutnavka ju nezatazi).
-
FireFIST
-
FireFIST