Bezdrátová sluchátka
Moderátor: Moderátoři
Bezdrátová sluchátka
Re: bezdrátová sluchátka
cca 10 roků používám k televizi bezdrátová sluchátka Thompson WHP 265. Nedávno mě najednou vysadila. Pravděpodobně je něco s vysílačem,protože sluchátka při vypnutí televize z vysílačem začnou silně šumět tak, jako vždy. Při zapnutí vysílače současně s televizí šum zmizí, přenos zvuku se však nekoná. Pokud bych měl někdo tip, co by to mohlo být, tak bych se pokusil o nápravu. Jinak zatím poslouchám sluchátky připojenými kabelem. Zdá se mi (možná to je omyl), že přenos zvuku je kvalitnější. Jsem na jedno ucho úplně hluchý a na druhé používám sluchadlo. Na to sluchadlo pak ta bezdrátová sluchátka. Jelikož nemám momentálně po ruce kablík pro oba kanály, mám připojen jeden. Nevadí, že ten druhý je bez zátěže? Jelikož jsem na jedno ucho hluchý, nepotřebuji druhý kanál.
Díky za případné rady.
Ze sluchem jsem na tom tak nejak podobne a poresil jsem to BT vysilacem a BT sluchatkama, uzavrena. Zvuk je lepsi jak se sluchatkama s FM modulaci a s dosahem take nejsou potize.
O tom BT prenosu pouvazuj. Nejses pri pohybu omezovan kabelem. Provoz BT sluchatek neni tak narocny na spotrebu. Nektera sluchatka lze sparovat i s nekolika BT zarizeni takze je mozne pouzit je k BT dongle u televize a treba s telefonem Vysilac mam stale pripojeny na DC adapter pres mini usb.