HTC Diamond

Vše, co se týká mobilních telefonů, GSM bran, mobilních datových připojení

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
baci

HTC Diamond

#1 Příspěvek od baci »

Ahoj lidi, chtěl jsem se zeptat na jeden problém. Začíná se mi objevovat závada displeje a totak, že dotek je posunutej o kousek do prava než je dotek. Nelze mi ani provést kalibraci. Chtěl jsem se zeptat, zda někdo nevíte v čem je problém. Zda mám koupit displej nebo jen digizer (rámeček s folií) a nebo oboje.Díky za radu.
Pawalo
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Pawalo »

jako první bych zkusil vypnout a za chvili zapnout a pak nakalibrovat. je to windows tak to občas potřebuje restartovat. pokud nepude pak, tak zkusit hardreset. reintalovat celý rařízení. a pokud ani pak nepude tak už je to na servis. displejem ani fólií to určitě nebude.
stefan31

#3 Příspěvek od stefan31 »

Skús Hard Reset, popr. re-install new software, pokiaľ nepomôže, tak pravdepodobne je vadný touch panel - LCD je u týchto modelov pomerne spoľahlivé.....ale je to model, ktorý by mal byť ešte v záručnej dobe...
Výmena predného panela je trocha komplikovaná a je lepšie mať SM, inak si narobíš viac škody, ako by si chcel...

Stefan31
baci

#4 Příspěvek od baci »

[Takze by to mel byt vlastne ten digi ramecek nad diplejem, ze? Servisni manual mam.V servise mi to jak zarucni opravu neuznali a 2000 jim davat nebudu, kdyz ten ramecek jde koupit za 900,-
stepa
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od stepa »

Když ta kapacitní deska funguje v pohodě a je to pouze ujetý do strany, tak udělej hard reset a proveď novou kalibraci. Snad to pomůže.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
stefan31

#6 Příspěvek od stefan31 »

Pokiaľ nie je Touch panel mechanicky poškodený, teda nejaká rýha, je to jeho elektronická vada, a je to na záruku, pokiaľ to budeš riešiť vlastnou opravou, je nutná prekládka veľa komponentov a hlavne oddeliť LCD od pôvodného rámu....napr. tlačítka Power a Volume Up a Down, kamera, flex sú lepené na ráme....no, je tam tých záludností viac, chce to "klid a rozvahu".... drž sa postupu v SM....veľa zdaru

Stefan31
kysmen

#7 Příspěvek od kysmen »

Měnil jsem to na MDA3 (HTC Artemis)
Ten digitizer se dost špatně sundává. Ten nerezový rámeček, to je největší pakárna - drží oboustrannou páskou a to celkem dobře.
Dnes bych radši koupil celý display s digitizérem.
Přílohy
htc.jpg
mda 3
(94.03 KiB) Staženo 171 x
stefan31

#8 Příspěvek od stefan31 »

To kysmen:- a to sa model Orbit-Artemis považoval za jeden z najjednoduchších na opravu....v autorizovanom servise sa mení pri poškodení touch panela komplet celý LCD, vrátane kovového rámčeka, následne špecializované firmy ich repasujú...

Stefan31
Odpovědět

Zpět na „GSM / CDMA / LTE technika a telefony“