Digestor pripojenie

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
BOBOBO

#16 Příspěvek od BOBOBO »

U starších digestoří byla i v originálu lustrsvorka na dva vodiče . PEN šel hned přivařeným plíškem na kostru a dále drátem do obvodů světla a motoru . Byla to Mora .
badoch
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od badoch »

Tak zrovna dneska jsem jednu Moru s vidlicí zapojoval. Toho blba který to vymyslel bych ...... Jinak hned jak jsem to viděl v obchodě tak jsem se ptal jak je to se zárukou, a byl jsem okamžitě ujištěn že po "ucvaknutí" vidlice záruka zaniká.Takže jsem ho vyzkoušel a ucvaknutím vidlice ztratil záruku. Jinak na to že Mora byla kdysi značka, tak je to tak všechno omrdané, plechy hrubé nula nula nic, vše se kroutí a prohýbá, no prostě hnus a výrobek typu dodělej si doma. No za dva tisíce -nekupte to
Jenys
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Jenys »

Také mám Moru je s plochou vidlicí, takže budu k ní na stěnu dávat zásuvku. Ptal jsem se elektrikářů, jaké s tím mají zkušenosti ohledně neuzemněné plechové krabice v kuchyni. Prý ke to tak v normě, že se nemusím bát, dvojitá izolace. Jo, to je jasné že dvojitá izolace, ale je to kovový obal a sporák uzemněný je. No budu tomu věřit, nebo pro jistotu to přizemním :lol: Je otázka, jestli ty Mora není náhodou něco jako ETA :wink:
Když něco nevíte...klidně se zeptejte :) Co vás nezabije, to vás posílí :) Jenys :)
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“