Černá hora
Moderátor: Moderátoři
- zdenoeddie
- Kontaktovat uživatele:
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
RadekB píše:Taky jsem cekal nejakou novinku z naseho mistniho pivovarku a on zase jenom digital
Pravda, je tam hora s malym h, ale myslel jsem ze to je omyl
A nejseš ty náhodou tak trošku od "čéháčka" bokem ? I když nakonec na Suchým mají všechno...
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:RadekB píše:Taky jsem cekal nejakou novinku z naseho mistniho pivovarku a on zase jenom digital
Pravda, je tam hora s malym h, ale myslel jsem ze to je omyl
A nejseš ty náhodou tak trošku od "čéháčka" bokem ? I když nakonec na Suchým mají všechno...![]()
čeháčko mam naproti baraku, cca 15m
primo do čeháčka to mam 22km
Vsak prijed, pokecame, popijeme
Davidus píše:sem zvědav co všechno nám digi vysílání krom kostek na obrazovce přinese
Hafo problémů
Davidus píše:sem zvědav co všechno nám digi vysílání krom kostek na obrazovce přinese
zevraj veliku usporu energie /slabsie vysilace/ a kvalitnejsi obraz. Ono... vyvoj ide dopredu a netreba ho brzdit. Ked sa pred rokmi zavadzalo analogove vysielanie tak do toho moc nemal do frflat lebo v tej dobe bol televizor luxus. Teraz tomu tak neni. Uz nebudes mat v TV "mravence" ale kocky...
petr1991 píše:zevraj veliku usporu energie /slabsie vysilace/ a kvalitnejsi obraz. Ono... vyvoj ide dopredu a netreba ho brzdit. Ked sa pred rokmi zavadzalo analogove vysielanie tak do toho moc nemal do frflat lebo v tej dobe bol televizor luxus. Teraz tomu tak neni. Uz nebudes mat v TV "mravence" ale kocky...
Nie kocky, ale tzv. "MEGA-PIXELY"
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
- Přílohy
-
digital.jpg- (53.4 KiB) Staženo 80 x
-
analog.jpg- (64.87 KiB) Staženo 93 x