To teplo už lezie na mozog aj niektorým veciam...
Moderátor: Moderátoři
Najhorsi cin, co som mal v rukach, bol k spajkovacke z Lidlu. Aj ked to mohlo byt aj tou spajkovackou. Urobit s tym jediny spoj tak, aby aspon nejako drzal, bolo takmer nemozne.
-
Lukas-Peca
- Kontaktovat uživatele:
Bezolovnaté pájky mi nesmí do baráku, kámoš s tím pájel elektriku v kolejišti, z kterého se rázem stala kopa studeňáků.
EDIIIT: Tak to som si dal(..."z reguláciou"...)
Opravené.
- Přílohy
-
SDC10514.JPG- (81.85 KiB) Staženo 81 x
-
SDC10512.jpg- (113.67 KiB) Staženo 128 x
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''
Tiez som mal spajkovacku priamo na 230V - bola velmi dobra, ale odpadol drot z telesa vnutri, takze vhodna na vyhodenie. Mam do nej nakupene dobre hroty, tak som hladal nieco, kde ich mozem pouzit. Ked ich trochu skratim, tak do toho Solomona vojdu presne.
rnbw píše:Nieco velmi podobne (Solomon SL-330ESD) som kupil nedavno v GME.
Tiez som mal spajkovacku priamo na 230V - bola velmi dobra, ale odpadol drot z telesa vnutri, takze vhodna na vyhodenie. Mam do nej nakupene dobre hroty, tak som hladal nieco, kde ich mozem pouzit. Ked ich trochu skratim, tak do toho Solomona vojdu presne.
Dobre že píšeš, hrotíky ma totižto nenapadli. Tiež sa budem musieť predzásobiť - asi kúpim aj jedno perko do rezervy, lebo človek nikdy nevie... Alebo si ešte počkám na nejakú dobrú akciu.
Edit: takže som zistil - kompletné perá mám teraz v akcii za 4,9eur. "No nekúp to!"
Cahnov axióm: "Zlyhali všetky pokusy, je načase prečítať si návod.''