DPS mikropáječky ERS50

Sháníte nebo nabízíte nějaký návod, schéma, manuál, katalogový list (datasheet) ?

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
marshal

#31 Příspěvek od marshal »

miroja píše: Jeden vyvod z telieska ide vnutrom rurky, druhy vyvod telieska je privareny ku koncu rurky,ktora je tusim mosadzna a ktorej druhy koniec sa pouziva ako druhy privod. :D

Zdá se že bylo víc druhů, protože tělísko co mám já je keramický váleček se třemi podélnými dírami a drážkou. Těmi dírami je provlečena topná spirála, její jeden vývod je na kontaktní dutinku, druhý je na spodním konci svařený s nějakým drátem a tvoří termočlánek. Tento drát je veden nahoru otevřenou drážkou (patrně aby měl tepelný kontakt s hrotem) do druhé kontaktní dutinky. Nic není na trubičku přivařeno. Nevím jestli teda bylo i víc variant elektroniky.
miroja

#32 Příspěvek od miroja »

Myslím, že kopie originálů by jistě nebyla naškodu.

Ok, zajtra skusim zoskenovat a dam na upload
miroja

#33 Příspěvek od miroja »

Takze uz je to tam, v casti manualy (ERS50_navod.pdf)
hafca

#34 Příspěvek od hafca »

Mám neskromný dotaz, najde se u někoho nákres té desky s plošnými spoji? :oops:
miroja

#35 Příspěvek od miroja »

No nechce sa mi to odkreslovat :oops: ale skusim tu moju rozobrat a ofotit. Uvidim, co z toho vznikne.
hafca

#36 Příspěvek od hafca »

miroja píše:No nechce sa mi to odkreslovat :oops: ale skusim tu moju rozobrat a ofotit. Uvidim, co z toho vznikne.

To by bylo fajn, alespoň by bylo z čeho vycházet při návrhu.
Dík
stanimir

#37 Příspěvek od stanimir »

Měl jsem jí nedavno rozebranou a pro někoho z tohoto fora jsem ho ofocoval ale kouká že se to hodí více lidem a tak jsem to hodil do uploadu. Sekce Schemata/ostatni/DPS ERS50.jpg
hafca

#38 Příspěvek od hafca »

Dík moc. :P

hafca
miroja

#39 Příspěvek od miroja »

hafca píše:
miroja píše:No nechce sa mi to odkreslovat :oops: ale skusim tu moju rozobrat a ofotit. Uvidim, co z toho vznikne.

To by bylo fajn, alespoň by bylo z čeho vycházet při návrhu.
Dík

Takze aj moje pokusy o priemyselnu spionaz najdete na "Schemata/ostatni" ers50_1.jpg - ers50_3jpg. Este cosi, rozmery originalneho plosaku su 90x65 mm.
miroja

#40 Příspěvek od miroja »

Takze est e raz.Neviem ako ostatnym, no mne sa niektore subory z UPLOADU nedaju stiahnut cele, tak som to pre istotu dal aj sem: http://miroja.szm.sk/ers50_1.jpg , http://miroja.szm.sk/ers50_2.jpg , http://miroja.szm.sk/ers50_3.jpg . Vela chuti pri kresleni plosaku. Nic neslubujem, ale skusim este vyhladat a oslovit povodnych zamestnancov Tesly Lipt. Hradok ci by nenasli cosi o plosaku...
miroja

#41 Příspěvek od miroja »

Ked tak na to pozeram, asi to uz bude realne nakreslit si plosak. Strana spojov je na ers50_1.jpg , ers50_2.jpg a ers50_3.jpg su pohlady na strany suciastok ked z druhej strany svieti ziarovka. Vacsina suciastok sa da identifikovat podla popisu na doske a ked si zoberiete k tomu original schemu z navodu, ktoru som tiez dal na upload, to by uz fakt malo ist :lol:
paran

#42 Příspěvek od paran »

Takze mikropajecka postavena a funguje suprove. A vzhledem k dostupnosti nahradnich dilu u firmy Sagat p.Zidka to nema chybu. Pry se pripravuje do prodeje i 100W verze teto mikropajecky ( v kvetnu ma probehnout update domovske stranky kde pry bude v nabidce).

Velke diky vsem zucastenym za rady a hlavne foto podklady vse jsem hojne vyuzil pri stavbe. :lol:
galjo

Re: DPS mikropáječky ERS50

#43 Příspěvek od galjo »

paran píše:nemáte někdo návrh DPS k této mikropájce?
z.havlicek@mybox.cz

Komplet DPS je na stranke - http://sagat.webzdarma.cz/ - deska elektroniky ERS50 neosazená 45,-
paran

Re: DPS mikropáječky ERS50

#44 Příspěvek od paran »

galjo píše:
paran píše:nemáte někdo návrh DPS k této mikropájce?
z.havlicek@mybox.cz

Komplet DPS je na stranke - http://sagat.webzdarma.cz/ - deska elektroniky ERS50 neosazená 45,-

jj mrkni na prispevek nad sebou uz je postavena :wink:
hafca

#45 Příspěvek od hafca »

paran píše:Takze mikropajecka postavena a funguje suprove. A vzhledem k dostupnosti nahradnich dilu u firmy Sagat p.Zidka to nema chybu. Pry se pripravuje do prodeje i 100W verze teto mikropajecky ( v kvetnu ma probehnout update domovske stranky kde pry bude v nabidce).

Velke diky vsem zucastenym za rady a hlavne foto podklady vse jsem hojne vyuzil pri stavbe. :lol:

Můžeš napsat podle čeho, nebo jak jsi nastavil ty trimry? Já jí koupil jako rozbitou a nějak se mi nedaří. Byla spálená pojistka v napájení OZ a hřálo to pořád. Po výmněně to pro změnu prakticky nehřeje, jen blikne LED a konec. :cry:
Odpovědět

Zpět na „Návody, schémata, manuály, literatura, katalogové listy (pouze pro registrované)“