Z čeho nejlevněji vyrobit police ?

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

Z čeho nejlevněji vyrobit police ?

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Potřebuju do sklepa vyrobit police na krámy, který bohužel nejdou vyhodit. Varianta děrovanej vingl 30mm + dřevotříska má sice super nosnost, ale je relativně drahá.

Neznáte nějaký levnější řešení ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
RadekB

#2 Příspěvek od RadekB »

A co tak obycejny policovy konzole na hmozdinku a na to deska - drevotriska, preklizka, co ja vim ...
Rostav

#3 Příspěvek od Rostav »

Já na ten děrovanej vingl přišrouboval přepravky od zeleniny. Některé obchody nebo hotely to za hubičku nechají. Nerezne to je to lehké a dá se mít různé krámy vedle sebe a je stále přehled. A když to přišroubuješ ob jednu tak se v tom zbylém můžeš přehrabovat i mimo regál.
cabernet

#4 Příspěvek od cabernet »

ZdenekHQ píše:Potřebuju do sklepa vyrobit police na krámy, který bohužel nejdou vyhodit. Varianta děrovanej vingl 30mm + dřevotříska má sice super nosnost, ale je relativně drahá.

Neznáte nějaký levnější řešení ?

Myslim vsak, ze Tvoja varianta bude patrit aj tak k tym najlacnejsim.
Ja mam celokovove od Dexion-u a tie boli urcite drahsie, ale vyzera to k svetu a je to paradna skladacka.
Hanizek

#5 Příspěvek od Hanizek »

V IKEA jdou za pakatel koupit policové systémy - konzole do zdi (plastové) a k nim deska (dřevotříska). Montoval jsem to ségře do pokoje - můžu vyfotit.

Nebude ale té dřevotřísce vadit vlhkost? Může se zkroutit nebo odlepit dýha. Jestli teda nemáš suchý sklep...
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od ZdenekHQ »

Sklep je suchej jak pepř, mám tam i součástky, co by v dílně zavazely. Tu regálovou kovovou skládačku mám v dílně, aby to tady vypadalo k světu, ale do sklepa je to zbytečnej luxus.

Na tu Ikeu se podívám. Dík.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Honza_dy

#7 Příspěvek od Honza_dy »

Dřevotřísku seženeš i zadarmo. Spousta firem se jí zbavuje jako dřevěného odpadu. Jsou to celé desky o velikosti palety. Kolik bys toho potřeboval?
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“