tesla 437

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
misjak

tesla 437

#1 Příspěvek od misjak »

zdravicko nejde mi scart na tesle tak som sa vtom vrtal.... ja viem najhorsie zavady su ktore spravime samy ale...
vymenil som rgb modul -scart aj tak nejde tak som dal ten stary...
schema ma doviedla k modulu O tak som ho vybral a zdali sa mi tam studene spoje (kafral som aj S).... tak som to preletoval zalozim a zistil ze som to nemal robit lebo ked zapnem telku na sekundu nabehne zvuk a potom nic... obraz no neda sa to nazvat obraz su to len ciary poskakujuce sem a tam... dam sem obrazok co tomu je

sa chcem spytat ze co vsetko sa da odpalit pajkou v O module lebo nemam iny na vyskusanie
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

misjak píše:zdravicko nejde mi scart na tesle tak som sa vtom vrtal.... ja viem najhorsie zavady su ktore spravime samy ale...
schema ma doviedla k modulu O tak som ho vybral a zdali sa mi tam studene spoje (kafral som aj S).... tak som to preletoval zalozim a zistil ze som to nemal robit lebo ked zapnem telku na sekundu nabehne zvuk a potom nic... obraz no neda sa to nazvat obraz su to len ciary poskakujuce sem a tam... dam sem obrazok co tomu je

sa chcem spytat ze co vsetko sa da odpalit pajkou v O module lebo nemam iny na vyskusanie

Nejhorší kombinace, jaká se mohla sejít - "neználek", s "olšovýma rukama". :cry: :cry: :cry:
Honza - kokúň
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od jezevec »

misjak píše:zdravicko nejde mi scart na tesle tak som sa vtom vrtal.... ja viem najhorsie zavady su ktore spravime samy ale...

Škola života, časem na to přijdeš, že nemůžeš rozumět všemu...
Maskot

#4 Příspěvek od Maskot »

Pokud jsi se hrabal v S a ted mas rozsypany obraz,potentoval jsi neco tam.
misjak

#5 Příspěvek od misjak »

a co ten zvuk?

... v S som akurat tak prepajkoval spoje ktore sa mi nezdali... myslis ze ten IO co tam je je cmos zeby sa pajkovanim odpravil>
Maskot

#6 Příspěvek od Maskot »

CMOS tam neni nikde,zvuk s tim vsak souvisi.
misjak

#7 Příspěvek od misjak »

este sa ta chcem spytat ci filtre v O module(5.5 , 6.5) su haklive na pajku pripade na teplo :roll:
misjak

#8 Příspěvek od misjak »

jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jezevec »

misjak píše:este sa ta chcem spytat ci filtre v O module(5.5 , 6.5) su haklive na pajku pripade na teplo :roll:

Nechápu, proč se zedník snaží opravovat telku?
Maskot

#10 Příspěvek od Maskot »

misjak píše:este sa ta chcem spytat ci filtre v O module(5.5 , 6.5) su haklive na pajku pripade na teplo :roll:

Kdysi se rikalo komu neni rady,tomu neni vzajemne hospodarske pomoci,jeste jednou MODUL S a okoli..
misjak

#11 Příspěvek od misjak »

nuz v mojom pripade komu niet rady tomu zobrat pajku a vsetko naradie...lebo to dopadne takto :roll:
Maskot

#12 Příspěvek od Maskot »

Snad to das do kupy alespon tak,nez jsi to otevrel.
misjak

#13 Příspěvek od misjak »

snad nie... ta telka je od kontajnera a nedalo mi ju tam len tak nahat... zaten cas ako ju mam som ju dal do poriadku zregeneroval obrazovku a uz isla skoro dobre len ma stval ten scart tie tranzistory co su "cestou" sa zdaju byt v poriadku teda aspon napatie nanich... tak som sa pustil do modulu S a O a dalej uz vsetci vieme :blood: :blood: :wand: serem sa stym cely den schema merak nic
jave

#14 Příspěvek od jave »

"serem sa stym cely den schema merak nic" .... kdyz nemas ani merak, letoval jsi to jakou pajkou? Tou na okapy??? Promin, ale dnes jsem mel silene perny a blby den a tvuj dotaz a vubec tve prispevky v tomto vlakne mi ho trochu zlepsili. Nechci byt skodolibej PROMIN, ale je mi lepe
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
misjak

#15 Příspěvek od misjak »

tym schema merak nic som myslel ze to ze som si zobral schemu merak a meral som napatia ked uz nic ine...
a nie mam klasicku pajku taku aku mas aj ty...
ale vsak v pohode ked ti moja blbost zdvihla naladu... inych mozno nasrala ze co tu vobec taketo psiem no nie?
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“