co to je za lidi!
Moderátor: Moderátoři
co to je za lidi!
jak to nekdo muze koupit za takovou cenu? nalez z pudy, vzdyd za to mam 4002A! drazsi jak viola!vysvetli mi to nekdo?jak za jedno radio z 1959 nekdo da 2 146kc?
muj lampovej zesik: http://www.youtube.com/watch?v=KxOvbN_5xiY
Maskot píše:Zjednodusene,pokud neco chci a mam na to koupim si to
diky.
PS:ale zpise by to melo byt: pokud neco chci, a mam chut prehazovat ostatni, koupim si to.
Sleduj Aukro, uvidíš co se bude dít až se tam objeví TESLA ORIENT. Nebo dokonce MINOR DUO. Pokud bude kompletní i s podstavcovým zdrojem a zachovalý bez pozdějších úprav (funkčnost vůbec nerozhoduje, to si kupující rád opraví) tak bych si tipnul tak 5000Kč.
Taky sem napíšu jednu moji perličku z Aukra. Jeden bývalý letecký modelář tam prodával dvě elektronky DCC90. Mě tady málem omývali! Proboha-DCC90-3A5 !!!!! Dvojitá bateriová trioda, která "dupe" do cca 150MHz a dá se s ní vyrobit vstupní jednotka pro VKV. Měl jsem léta utkvělou myšlenku, postavit si přenosné rádio z bateriových elektronek na VKV a vzít si ho v létě na Lipno. Měl jsem hotový třístupňový MF zesilovač, sladěný poměrový detektor, NF zesilovač s elkami 1AF33 a 3L31 i repliku anodové baterie. Když jsem na to připojil přeladěnou vstupní jednotku s ECC85 tak to hrálo. Jenomže mi chyběla bateriová trioda do vstupní jednotky a tady byla možnost! S 1F33 se vstupní jednotka bohužel postavit nedá.
Ke konci aukce zůstali dva kupující. Přihodil jsem v posledních vteřinách a koupil. Dvě DCC90 za 1200 (slovy: tisíc dvě stě) Kč. V tu chvíli zazvonil telefon. Volal mi jeden sběratel z Prahy, kterého léta znám. On byl totiž ten druhý kupující! Měl obrovský zájem o jednu DCC90 do sbírky. A já do vstupní jednotky na VKV. Nakonec jsme se dohodli a měli jsme každý za 600Kč jednu malou heptalovou elektronku.
A ten modelář, nadšený z toho jak dobře prodal, vystavil hned druhý den další DCC90. Našel se jediný kupující a koupil ji. Za vyvolávací cenu 10Kč......
ja si myslim, ze je lepsi, kdyz neco draho prodam, nabidnout , pokud mam vic kusu treba za mesic, a sledovat, jestli tam zrovna nahodou neni nic takoveho vystaveno, abych to prodal ja. a ne nekdo jinej.
trba ten rekreant, kdyby tam byly dva, tak by si zacali vybirat mezi dvouma, a tak by to nevylezlo na 2000,-
Já jsem třeba sehnal Rekreanta za 1000Kč od jednoho sběratele z Prahy, měl dva a tak jednoho prodal. Byl komplet, ale měl prasklé držadlo). Zato za Minora jsem dal taky 2100Kč, a to byl bez elektronek a zdroje (ale to je detail, zato měl kabelku) a jel pro něj vlakem z Plzně až do České Třebové. Výlet na celý den
Měl jsem léta utkvělou myšlenku, postavit si přenosné rádio z bateriových elektronek na VKV a vzít si ho v létě na Lipno. Měl jsem hotový třístupňový MF zesilovač, sladěný poměrový detektor, NF zesilovač s elkami 1AF33 a 3L31 i repliku anodové baterie. Když jsem na to připojil přeladěnou vstupní jednotku s ECC85 tak to hrálo.
Nechtěl byste ukázat světu nějaké fotky onoho přístroje, pokud to není tajné? Díky