Zdravím. Už nějaký den se zaobírám tímto TV a nevím jak dál . Je v tom chassis ICC9 a pro moji smůlu se v tom již někdo angažoval. Dotyčnému se nejspíše nezdála paměť pod kterou přibyla patice a dále jedna zenerka a to DP68 3V3 kterou sem následně měnil neb na měření ukazovala podivnosti. Tv se chová následovně: Po zapnutí síťovým problikne červená led a následně svítí již zelená s tím že nejde ovládat ani z DO ani lokální kl.obrazovka je černá avšak řádek běží obr. žhaví... Co se týká napětí tak se jeví v pořádku. Došel jsem ale k jakémusi trz TP69-bc848-npn,je zde taky psán název nebo funkce BREATHIN u kterého když se dotknu měřákem báze tak tv se vypne a následně zapne a to i s normálním zrněním po zapojení antény byl normální obraz avšak bez zvuku+stále nefunkční ovládání. Stalo se i to že se vypla do st-by a následně šla vyvolat DO ovšem tím to skončilo. Také byl případ že se vypla sama a následně chtěla najet. ale dopadlo tak že led nesvítila tak ani tak. Zkoušel jsem něco googlit a kdesi na pol.webu jsem o tom něco četl. Polsky však neumim ale něco se právě o TP69+TP66 psalo. Tak prosím jestli jste se s tím někdo setkal budu rád za nějaký tip jak dále. Děkuji