tesla 437

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
misjak

#61 Příspěvek od misjak »

kokun píše:
misjak píše:nuz ono to je kablovka... joj- k1 ct2-k6.. je to kablovka v panelaku
na druhej telke to ide 100% cize signalom to nebude

A toto ti nic neříká? JOJ - k1: I. pásmo ........ ČT2 - k6: III. pásmo. Zaměřil ses na to vůbec, je to I. pásmo v pořádku, dostává K.V. při něm, to co má? A zkusit vyměnit K.V. (jsou jich plné SD :roll: ) - žádný problém, je na konektoru - otázka 1. minuty. :roll: :cry:

misjak píše:na cievky som krutil raz davno v radiu... dopadlo to tak ze hralo natom len radio moskva nic ine... na vlasnej chybe som sa naucil ze cievkami sa nekruti...
v O som trimre nesteloval len skratol filtre (pravdaze som si to nevsimol a telku zapol) po precinovani ziadna zmena...
v P som vedomky nekrutil a fakt stacilo ten trimer len o kusok potocit a naskocil obraz... teraz su tak ako mi bolo vysie radene

Celou dobu se tu přetřásalo S-ko, najednou z tebe vyleze, že P-čko. Tak teď jsme všichni přesvědčeni, že jsi kroutil vším, kam šel "vrazit šroubovák". :roll: :cry:

nie P ale O to bol preklep s P som nerobil nic, prepac nabuduce to posebe precitam ...
:cry:
kokun

#62 Příspěvek od kokun »

misjak píše:nie P ale O to bol preklep s P som nerobil nic, prepac nabuduce to posebe precitam ...
:cry:

Omlouváš se za "slátaniny", ale na otázky pořádně (spíše vůbec :cry: ) ani neodpovíš. :smash:
Honza - kokúň

#63 Příspěvek od Mysteri »

Počuj, ,,misjak", to Ťa má ,,kokun" aj prebaliť? Veď to máš na tácke a Ty nič. Iba nejaké preklepy, ale o ne nejde. Vieš ako funguje KV? Ako sa prepínajú pásma? VIEŚ VôBEC, čo sú pásma? Na čo myslíš, že sú na KV ostatné vývody?
kokun

#64 Příspěvek od kokun »

jave píše:
misjak píše:skusim zohnat druhy ak nie tak aspon vymenim filtre a konderzatory..

Pozor ty "VYMENKARIS" to umeji i dobre cvicene opice. Hledej vadu. Tech OMFek mam nekolik a klidne ti ji i za postovne poslu, ale pak nejsi opravar, ale vymenkar, nebo hur ta cvicena ..... !!!!

Ty už se chytáš "kade čoho" - znáš alespoň blokové schéma TVP ???
Vždyť ty filtry máš ve zvuk. MF - a ty máš zvuk snad v pořádku - já mám ale dojem, že brzy nebudu mít já nervy v pořádku - bohužel z tebe. :cry:

Nechceš se na to raději vys*at a jít na pivo, kdyby nebylo tolik hodin, tak jdu já. :roll:
Honza - kokúň

#65 Příspěvek od misjak »

mas pravdu kokun asi bude najlepsie sa nato vy :toilet:
skusim pobehat sidlisko a mozno najdem daku 437 (tak ako tuto) a bude vnej neaky ten modul co som od :arrow:

tak diky aspon synchronizacia ide a ja viem ze nemam vsetko rozoberat.. :opravar:

nato pivo by som ta aj pozval ;) len jaksiks i daleko :(
kokun

#66 Příspěvek od kokun »

misjak píše:mas pravdu kokun asi bude najlepsie sa nato vy :toilet:
skusim pobehat sidlisko a mozno najdem daku 437 (tak ako tuto) a bude vnej neaky ten modul co som od :arrow:

tak diky aspon synchronizacia ide a ja viem ze nemam vsetko rozoberat.. :opravar:

nato pivo by som ta aj pozval ;) len jaksiks i daleko :(

Třeba se někde někdy u toho pivka potkáme. :roll:

K.V. můžeš použít z "kadejakej" telky řady C416.
Pozor ale u modulu "O" (jsou 3 druhy: C416, C437 a C430) - do C437 musíš použít zase z C437, příp. C439. :!: :wink:

Děláš "seky", ale nevzdávej to - žádný učený z nebe nespadl, každý jsme jednou začínali, ......... :roll:
Honza - kokúň

#67 Příspěvek od misjak »

snad niekedy :) nahoda je blbec ;) skoro ako ja :D

... ak by som nieco vyriesil s tou telkou a nebolo to len v module O tak sem naopisem co tomu bolo mozno sa to zide takemu expertovy ako som ja :D

tak zatial :hola:
jave

#68 Příspěvek od jave »

misjak píše:snad niekedy :) nahoda je blbec ;) skoro ako ja :D

... ak by som nieco vyriesil s tou telkou a nebolo to len v module O tak sem naopisem co tomu bolo mozno sa to zide takemu expertovy ako som ja :D

tak zatial :hola:

Chapej nikdo te neodsuzuje, ale stylem vymenil jsem tento modul ..... atd, se opravdu neopravuje!!!! Nediv se ze jsou tu vsichni podrazdeni.
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
kokun

#69 Příspěvek od kokun »

misjak píše:snad niekedy :) nahoda je blbec ;) skoro ako ja :D

:lol: :lol: :lol:
Toto ale o tobě nikdo netvrdil - ale sebekritika se mi líbí. :wink:

Ale jak jsem už jednou psal:
Děláš "seky", ale nevzdávej to - žádný učený z nebe nespadl, každý jsme jednou začínali, ......... :roll:
Honza - kokúň

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“