Cesta do Bulharska pujcenym autem?!?!

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
jave

Cesta do Bulharska pujcenym autem?!?!

#1 Příspěvek od jave »

Resim velky problem. Tchan odjizdi v patek do Bulharska a jede kolegovo octavii. Oba jsou autobusaci a tudiz ridici profesionalove a tak zapujcka neni problem. Dnes si byl zridit pripojisteni a bylo mu receno, at si na strankach CESMADU stahne formular o zapujceni auta. Nejlepe v AJ, NJ a Bulharstine. Formular jsme tam nenasli a tak jsem volal nejdrive na jihoceskou pobocku a pak i do Prahy. Bez uspechu. Nic takoveho nemaji. Prosim mate nekdo zkusenosti. Popr odkaz na nekoho kdo je ma. Moc diky
Radu dá ti každý dobrý přítel, ale málo který dá ti mouky pytel !!!
Maskot

#2 Příspěvek od Maskot »

Nejsem si stopro jisty,ale mohl by stacit notarem overeny a uredne (s razitkem) prelozeny doklad o zapujceni plus veskere dalsi veci(zakone,OTP a pod.)Sam jsem kdysi pred asi rokem totez mel s pujcenym autem.
jave

#3 Příspěvek od jave »

Maskot píše:Nejsem si stopro jisty,ale mohl by stacit notarem overeny a uredne (s razitkem) prelozeny doklad o zapujceni plus veskere dalsi veci(zakone,OTP a pod.)Sam jsem kdysi pred asi rokem totez mel s pujcenym autem.

Jo to beru, ale pry to chteji mit v ruznych jazycich. Kde to mam stahnout??
Maskot

#4 Příspěvek od Maskot »

Ja nic nestahoval,u notare sepises doklad o zapujceni nechas overit a tenhle papir si nechas prelozit urednim prekladatelem a opet orazitkovat.Ja to mel asi pul roku co jsem jezdil s rakouskym autem a problemy nebyly.
galjo

#5 Příspěvek od galjo »

Problém môže byť iba pri havarii.. Bežne nikto nepýta doklad o zapožičaní auta.
Maskot

#6 Příspěvek od Maskot »

galjo píše:Problém môže byť iba pri havarii.. Bežne nikto nepýta doklad o zapožičaní auta.

No s tim nesouhlasim,v Bratislave jsem to ukazovat musel dvakrat pri normalni kontrole.
jave

#7 Příspěvek od jave »

Formular jsme nasli na UAMK. Uz ho jdou notarsky overit. Presto vsem diky
galjo

#8 Příspěvek od galjo »

Maskot píše:
galjo píše:Problém môže byť iba pri havarii.. Bežne nikto nepýta doklad o zapožičaní auta.

No s tim nesouhlasim,v Bratislave jsem to ukazovat musel dvakrat pri normalni kontrole.
No tak.. na tú kontrolu možeš ozaj iba na slovensku trafiť..(tu sú platení od množsta vybratých pokút... ) Ja chodím do Mnichova a ešte som nikomu nemusel dokazovať že auto mám zapožičané.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“