Výchova na něj moc nepůsobí, nátěr kabelů tabascem zabírá jen chvíli. Posledně jsem viděl kabel k DVD rozhryzaný až na měď na asi deseti místech. Co nechápu, pes je pořád živý a celý
Pes hlodavec
Moderátor: Moderátoři
Pes hlodavec
Výchova na něj moc nepůsobí, nátěr kabelů tabascem zabírá jen chvíli. Posledně jsem viděl kabel k DVD rozhryzaný až na měď na asi deseti místech. Co nechápu, pes je pořád živý a celý
Jinak asi jen psa včas odporazit a ohlodat jeho.
Tabasco zabere jen na 2-3 dny, teď zkoušejí sádlo, ve kterém se smahly zelené feferony (vydrží dost dlouho a netěká
Asi nezbude než akustickou výchovu, a když tak kombinovat s darováním psa komukoliv.
Představa, že zapálí barák a ještě bude majitel pohnán za obecné ohrožení je dost blbá představa.
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
- kevin_mitnick
http://www.odbornecasopisy.cz/index.php ... ment=26030
Čumím jak puk a ptám se:"Škubla aspoň s sebou", prej ne, kdyby ji sousedka neodehnala, tak to okouše snad celé. Takže výměna kabelu a umístění mimo dosah pejska. Pokud se člověk nechce umazávat, asi nic jiného nezbývá, než kabely dát do lišt nebo mimo dosah. Ale nakonec prý z toho vyrostla, trvalo to cca. 1-1,5 roku.
Známej mi teď nedávno donesl televizi s ohlodaným kabelem na fázi, od křečka nebo co to bylo za hlodavce, hlva mi to nebere jak muže někdo okousat fázi až na měď a nic..?
- Přílohy
-
zelva.JPG- (119.63 KiB) Staženo 129 x