LCD Benq Q7T3 - OPRAVENO!
Moderátor: Moderátoři
- freedigital
- Kontaktovat uživatele:
Viem, daju sa objednat, ale to postovne
Nasiel som zo starych teslackych cias TC215 M22/100V, len akosi nemam odvahu ich tam dat.
Dik.
kondik píše:koľko je tam rozteč vývodov ? pokial sa nemýlim malo by byť 10 mm, tam pasuje tento (dávam ich tam): http://www.avelmak.sk/index.php?lm=335& ... icle=32955
Napätie na nich som nemeral, ale asi by som neexperimentoval a osadil nové kusy.
Ano, v plosaku su diery na roztec kondikov 10mm. Z jednej aj druhej strany kondika su hned SCcka.
O Avelmaku viem, viem aj o tychto kondikoch viem ze ich ma Avelmak. Len sa mi ich nechce odtial objednavat, pretoze cena kondikov je 0,0prd k cene postovneho (skoro 4Ecka).A keby ich mali tu v okoli, ver mi, ze uz su tam. Lenze tie, co mi ponukli maju roztec 15mm. Preto som sa pytal, ake napatie tam je, ci sa tam daju pouzit aj 100 V-oltove.
Tie TC215-ky mam nove a vojdu tam.
Ale to vsetko som uz napisal v prvom prispevku.
workhard píše:Nalep tam ty na 250V. Pořád lepší,než tam lepit TC215ky.
Hej, suhlasim. 250V su lepsie nez 100V. Len ked je tam pomerne malo miesta, kedze z oboch stran kondika su SC-cka. Zeby zo strany spojov? Fuj, to bude nepekne... a ani neviem, ci by to tam voslo.
PS:Chcel som pripojit ilustracny obrazok, ale dostal som nasledovne hlasenie: Chyba přenosu: Není možné zapisovat do ./modules/Forums/files/board_183.jpg. Kontaktujte, prosím, administrátora.