Taky jsem kdysi postavil pár stroboskopů, mám "zásadní" zkušenosti s tím, jak ten kondík dostává zabrat. Starý válcový Tesly přežily pár hodin, musely být nahrazeny speciálním impulsním od Philipse.
Používali jsme výbojku 250Ws z GME, sice měla povolený tuším 4 záblesky/min, ale když se trochu šetřilo energií, zvládala i 4 záblesky za vteřinu a vydržela docela dlouho...
Seriový odpor byl pro jistotu 50W cihla.
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Hm, zkusme to jinak. Rozumě navrhnutá UPS má kompenzaci kapacitní zátěže. Kupříkladu APC UPS snesou až tři vteřin tvrdý zkrat na výstupu bez poškození koncového stupně. Poté se buď vypnous hlášením PWR OVER a nebo postupně obnoví dodávku proudu. Mluvím o studeném startu. Pokud UPS běží na síť a dojde ke zkratu a nebo připojení větší než kompenzované kapacity, UPS okamžitě resp. s prodlevou cca 20ms do přetížení s okamžitým odpojením výstupu. Takže skus mi napsat co je to za typ UPS a jak jsi ji měl zapojenou resp. zda běžela na síť a nebo na baterie při zapojení blesku. Valná většina UPS se dá kompenzovat i na větší kapacity než si myslí výrobce. Pokud by bylo nějak nezbytně nutný to řešit předřadným odporem počítal bych ho takto:
R=UE2 / P (ohm, V, W)
(230*230) / 375 = 135ohm
Jo, teď mě napadá: Ono by bylo rozumější řešit to seriově zapojenou tlumivkou.
Troufám si odhadnout, že toroid se stovkou závitů průměr kolem 1mm by mohl stačit. Obecně vzato, se pár těchto toroidů používá v UPS právě pro omezení špiček při studených startech. Mají kolem dvaceti závitů drátem 2mm.
ja ted delam svuj zablesk, je tam 500Ws vybojka a kapacita 3800 uF / 450 V, vychazi mi to na nabijeci odpor 1 kilo / 10W
Co se tyce nabijeni z UPS, 250Ws je mozna siditko pro decka jak nekdo poznamenal, ale nabijeci proud do kondenzatoru bude vzdycky znacny, pak jen zalezi jak dlouho bude ten proudovy naraz trvat dle kapacity.
Zas ten odpor bude zbytecne zrat z energie v bateriich