DVD Recorder Thomson DTH8550e - problém !
Moderátor: Moderátoři
DVD Recorder Thomson DTH8550e - problém !
dostal se mi do ruky tento DVD recorder, ktery odmítal šlapad. Při připojení k síti napsal cca 2x Hallo a to byl konec. Prolítnul jsem zdroj a povyměňoval elektrolyty a vše začalo šlapat. Tak jsem to zadělal a raději ještě jednou jsem to šel otestovat a vše šlape, ale najednou mi začal pohasínat display a pak přestal svítit úplně. Vše ostatní jede perfektně, ale display je mrtvej - hledam a hledam, ale nic nemohu najit.
Bohužel nemam na tento model schéma a tak je to složité. Prosím nesetkal se někdo s tímto problémem či nemá někdo schéma ?
Díky moc za každou radu.
J
Jinak vše ostatní jede bez problémů, jen display neukazuje, resp. když přestal jít, tak se ještě na chvilku zaskomíral a pak už nešel vůbec. Tlačítka na čelním panelu taky bez problémů.
J
tak jsem po delší době vytahnul tento DVD recorder a stále jsem na mrtvem bodě. Už jsem prolezl celej zdroj a nic.
Je tu celkem zahada, kdyz necham dvd delsi dobu bez behu a pak ho zapnu, tak mi na par vterin display ukazuje normalne a pak zhasne a konec. Uz jsem vymenil vsechny elity, protoze u vetsiny byla kvalita uz KO, ale stale nic. Nemel by pls nekdo nejakou radu ?
predem diky moc
Nemá to LCD display, je tam takovej ten sklenenej - taky nevim jak se mu rika. Jeste zkusim znovu vymenit ty kritický kondíky a pak už opravdu nevím. 5V na desku displaye jde a samotny display ma napajeni +FL a -FL, ale přesně nevím hodnoty napětí.
zatím díky moc