Kúpno predajná zmluva na auto

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
gino

Kúpno predajná zmluva na auto

#1 Příspěvek od gino »

Zdravím
Predávam "hnedoslovákovi" odhlásené auto Škoda Favorit. Ako by som mal formulovať kúpno-predajnú zmluvu aby som potom nemal nejaké problémy?
Ak by mal niekto aj hotový vzor, bol by som :D.
EKKAR

#2 Příspěvek od EKKAR »

www.vzory.cz , www.smlouvy.com , www.smlouva-zdarma.cz , www.euroekonom.cz/vzor-kupni-smlouva.php - je Ti toho málo?
Jinak je to jen zlomek z hledání Googlem - z asi 358 000odkazů na dotaz "vzor smlouvy" (0,21 sekund hledání)....
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
proel64
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od proel64 »

Bacha na to,ak ho mas mimo evidencie viac ako 30dni tak mu ho neprihlasia,muselo by ist na kontrolu originality-za poplatok 80euro...Tot novy yakon od februara...
gino

#5 Příspěvek od gino »

Dotyčný ho vraj bude používať len na zvoz dreva z lesa, je to Škoda Favorit Pick-Up a už dosť hrdzavý. Nechcem mať potom problémy keď ho naložia viac ako znesie, auto sa zlomí napoly a zabije sa v ňom nejaký degeš, preto ho chcem predať ako na náhradné diely.

Ide mi o to ako formulovať zmluvu pri predaji auta na náhradné diely, či sa v nej uvádza pôvodna ŠPZ, číslo motora alebo niečo iné.
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Tak velkou starost bych si s tím nedělal , ale cedule bych mu nedal , i za cenu , že na přepis půjdu s ním . Taky jsem byl vyškolen . Zrovna tak po bouračce , budu-li přesvědčen , že jsem nezavinil , volám poliše i na souseda . Taky zkušenost . 15m plotu mi nikdo nezaplatil .
mety

#7 Příspěvek od mety »

Auto vyradene z evidencie sa už nepovažuje za motorove vozidlo.
Pokial si to stihol v tej dobe , keď ešte nebol v platnosti zákon o likvidácii vozidiel tak by som sa z tym nejak netrapil.
Ale pokial si ho odhlasil na dobu určitu ,tak je stale registrovane na teba iba ma pozastavene evidenčne čisla.
Na to pozor!
V tom pripade by som auto bez prepisu nedal z ruky.
helios

#8 Příspěvek od helios »

Ja som pred pár rokmi predal Moskviča tiež hnedákovi. Chcel s ním chodiť na ryby. Auto bolo odhlásené, značky odovzdané policajtom. Do zmluvy som napísal, že auto je skorodované, nepojazdné, určené na náhradné diely. Tým sa zbavíš zodpovednosti. Ak s tým bude jazdiť, je to už jeho problém, ty si mu predal súčiastky. Čo s nimi urobí, je už na jeho zodpovednosť. Hlavne nech ti podpíše zmluvu a tým súhlas so stavom. Ďalej to nerieš...
Keď Vám hodia pod nohy polená, zakúrte s nimi.
kevin_mitnick

#9 Příspěvek od kevin_mitnick »

U vas na Slovensku jeste jde odhlasit auto z evidence a prodat na nahradni dily ??

Co mi rikal kolega od vas, tak chtel odhlasit svou felicii, rozebrat na nahradni dily a z motoru udelat generator na pohon plynem, ale na urade mu rekli ze pry bez potvrzeni o ekologicke likvidaci nelze auto odhlasit.
rnbw

#10 Příspěvek od rnbw »

To neviem, ale vobec by ma neprekvapilo, keby sa tie potvrdenia dali kupit :D
stepa
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od stepa »

rnbw píše:To neviem, ale vobec by ma neprekvapilo, keby sa tie potvrdenia dali kupit :D

Tohle není vůbec problém. Stačí znát lidi, kteří to zajišťují.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
Maskot

#12 Příspěvek od Maskot »

Co je na tom pravdy nevim,ale cosi jsem zaslechl i o jine moznosti,tou je zlikvidovani na ND a nasledne ohlaseni kradeze.Toto asi bude reseni pro odvazne :D
stepa
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od stepa »

Maskot píše:Co je na tom pravdy nevim,ale cosi jsem zaslechl i o jine moznosti,tou je zlikvidovani na ND a nasledne ohlaseni kradeze.Toto asi bude reseni pro odvazne :D

U tohohle je průser, že když se to provalí, tak je za to slušná pokuta.
...to co pisu nemyslim zle, ikdyz to tak muze vyznit...
kevin_mitnick

#14 Příspěvek od kevin_mitnick »

stepa píše:
Maskot píše:Co je na tom pravdy nevim,ale cosi jsem zaslechl i o jine moznosti,tou je zlikvidovani na ND a nasledne ohlaseni kradeze.Toto asi bude reseni pro odvazne :D

U tohohle je průser, že když se to provalí, tak je za to slušná pokuta.

Obavam se, ze spise # na okne
BOBOBO

#15 Příspěvek od BOBOBO »

Jo před rokem si pro šrot přijeli , naložili si ho , ani VIN je nezajímalo , do ruky jsem dostal tiskara , půl motorového prostoru jsem si vyndal na náhradní díly . Včera jsem tam volal . Za odvoz 300,- a musí být komplet , když není , přirážka !
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“