Sony kv-29c3d chassis AE4
Moderátor: Moderátoři
Sony kv-29c3d chassis AE4
kondik píše:Burajko píše:zakaznik to chce za kazdu cenu opravit.
Mať takýchto zákazníkov.... u mňa je to opačne a navyše sa drbať na zberný dvor lebo preto neprídu.
,,kondík", ak dovolíš, trochu upravím: Pokiaľ nie je ešte isté, že telka je po búrke na 100%ný odpis, vyvolávajú zákoši každé 2-3hodiny, či je už opravená. Keď im povieš, potom, čo si postupne oživil zdroj, vymenil budič Vn, /ešte stále opraviteľné za prijateľnú cenu/, potom zistenie, že aj proc. je v ...., že sa to neoplatí opravovať, že je to K.O., tak povedia, že si teda pre ňu zajtra prídu a zavezú ju na ZD.... ZLATÉ OČI
Pre: ,,Burajko", nenechaj sa zlákať, je to tak, ako písal ,,jezevec". Opravíš im to a ešte budú chcieť od Teba 2-ročnú záruku.
Ešte jedná vec: Zákazník si iba myslí, že má aj telku poistenú, alebo už mal odhadcu z poisťovne, ktorý mu to odobril?
Burajko píše:Uz predtym som im robil 2 dalsie tv.Z platenim u nich nebol problem.Ja som ich upozornoval na to ,ze oprava je nerentabilna.A aby som ich odradil od opravy tej tv ,tak som im povedal ,ze cena opravy bude 300 Eu.A oni povedali ,ze suhlasia.Skoro som padol na rit.A takto som si na seba uplietol bic...preto zhanam druhe chassis...
A až ho zoženieš, bude ako to prvé