Konstrukce-plašič psů
Moderátor: Moderátoři
Konstrukce-plašič psů
Oživenie umrtvených RJ, tacho, immo, airbag, diagnostika automobilov, chiptuning, kódovanie a dorábky systémov, autoelektrika, zabezpečovacie a kamerové systémy
- tominekk
- Kontaktovat uživatele:
Odpuzovač je krásná věc, ale kdo ví zda se to vážně vyplatí.
Stal jsem se svědkem jednoho případu kdy byl použit odpuzovač krtků. Chvíli to zabíralo, ale tak cca po 14 dnech to bylo krtkům jedno a ryli i u toho plašice.
Tak aby to se psama nedopadlo stejně.
xmarty08 píše:Téda, samý lepší nápadyBrokovnice by určitě zabrala, ale abych nešel ještě sedět...
Tady je takovej jeden chcípák pes, někdo mu hodil za plot otrávenej salámek a on ho přinesl v tlamě paníčkovi, místo aby ho sežral
Není to jednoduchý, proto bych potřeboval něco, co by je zahnalo zpátky do baráčku
Čo som čítal, prístroj by mal generovať kmitočet 20 - 40 KHz cyklicky a pes má stiahnuť chvost a zmiznúť. Neskúšal som to..
Ďalšia možnosť je strielať ohnostroje - tie majú psy rád. Pisklavý zvuk ich fascinuje a zalezú ..galjo píše:xmarty08 píše:Téda, samý lepší nápadyBrokovnice by určitě zabrala, ale abych nešel ještě sedět...
Tady je takovej jeden chcípák pes, někdo mu hodil za plot otrávenej salámek a on ho přinesl v tlamě paníčkovi, místo aby ho sežral
Není to jednoduchý, proto bych potřeboval něco, co by je zahnalo zpátky do baráčku
Ja som videl prístroj na plašenie krýs - potkanov a skončilo to tak, že potkan sedel na bedne s generátorom. Konštatovali sme že sú dve možnosti 1 - Prístroj nefunguje... a 2- Potkan je hluchý ako tágo.
![]()
Čo som čítal, prístroj by mal generovať kmitočet 20 - 40 KHz cyklicky a pes má stiahnuť chvost a zmiznúť. Neskúšal som to..
- Artaban001
-
Návštěvník
Sonic Devastator
http://kyberia.sk/id/766910/download - (Ak nepojde stiahnut poslem mailom)
Okrem ineho tam jeden clovek do komentarov napisal:
"ale je to velmi ucinne na zvierata, staci si pozriet co spravi ultrazvukova pistala s psom /nie tie co sa z nimi privolavaju, ale tie pulzujuce - maju vysiu frekvenciu a pulzuju/ - s jednov doma odhanam tulavych psov - utekaju jak zbesile....."
To forum najdes tu:
http://kyberia.sk/id/766910
Len neviem ci ti to daco zobrazi ked niesi registrovany´...
Pripadne mozem zohnat viac info od cloveka co to pouziva