Podľa napájacích pinov tam bude pasovať aj to TL-ko aj nejaké LM-ká a možno MC-čka, ak sa mi nepodarí zistiť presnejšie, tak budem musieť vyskúšať viacero možných, neviem či je vhodnejší obyčajný alebo s JFETmi na vstupe, ale skúsim ešte počkať, či sa náhodou nenájde niekto, kto by vedel povedať bližšie, dá sa ich kúpiť myslím celkom dosť, v ponuke TME je tých operákov niekoľko stoviek, je to sila koľko rôznych špeciálnych operákov existuje, ktovie na aké účely sú potrebné niektoré čo stoja vyše tisícku

Pozeral som to GME, taký škaredý žltý s malým displayom, čo mám doma tiež, za vyše 200Kč

To ten môj radšej opravím, celkom dobrá funkcia v ňom je tester bateriek 1.5V a 9V, iné meráky to nemajú, dosť často to využívam, plus meria v pohode 20A, ten nový merák čo som nedávno kúpil, meria iba do 10A a má aj poistku, takže prekročiť maximum sa nedá, a prúdy nad 10A meriam dosť často...každopádne mi ho je ľúto vyhodiť, meral veľmi presne, tak myslím že ten typ operáku asi bude dôležitý...no ved uvidím čo z toho bude ak z toho voľačo bude