Ake repro do Subwoofera

Opravy a závady na MG, RMGF, CD, zesilovačů, receiverů, reprosoustav

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
RACER

Ake repro do Subwoofera

#1 Příspěvek od RACER »

Planujem robit novy subwoofer, ktore repro odporucate?
Rozmer ma byt 12" rozhodujem sa medzi:

http://www.copper.sk/eshop/ozvuc-auto-t ... ra350.html

alebo

http://www.copper.sk/eshop/ozvuc-auto-t ... 12sw5.html

to selenium som uz pocul a je to pecka, ma niekto skusesnost s reprom RAMSES RA350 ? co je to zac ako to hra?

alebo poradite nieco ine v tejto cene?
sinclair

#2 Příspěvek od sinclair »

Poraď se někde na kvalitním autohifi-fóru a takový píčoviny sem radši netahej, včetně postování sračkoidních reproduktorů, které sou pouze atrapami skutečných SW macků. To selenium nebude špatné, ale věřím, že se dá za podobné peníze najít o dost lepší reproduktor.
mc-vlada

#3 Příspěvek od mc-vlada »

Pokud chceš subwoofer do auta tak asi jo, i když si myslím že vyhoví řada jiných sám jsem stavěl do kufru Fabie woofer s reprákem JBL tuším 300mm, hrálo to bombasticky ( v autě) a stál okolo 2000Kč, (v akci). Pokud to chceš domů, pak jsou autorepra absolutně nevyhovující, zbytečně vysoká cena a oproti profi repro nižší kvalita a za ty prachy se dá pořídit repro s citlivostí 100 dB a to už je jiná muzika.
RACER

#4 Příspěvek od RACER »

sinclair sorry potreboval som len radu.

mc-vlada mozes mi prosim nad model toho JBL ?
mc-vlada

#5 Příspěvek od mc-vlada »

Rád bych, ale už si ho nepamatuju, jsou to asi dva nebo tři roky, snad něco najdu doma, mám takové tušení, že pro něj jel onehdá mladej do conráda nekde u Koněvky v Praze, byl v nějaké akci. Podívej se i na stránky Dexon, tam je dost široký výběr, nejaký profi repra má i Valmez. A když se dobře spočítá a postaví bedna hrajou dobře i méně známá repra. Nemusíš plati 1/3 ceny za značku. a v autě jsou i trochu jiné nároky na kvalitu, oproti HI-FI.
Odpovědět

Zpět na „Audiotechnika“