ODS představuje program

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

ODS představuje program

#1 Příspěvek od ZdenekHQ »

Sledujete (momentálně to běží) či sledoval jste někdo na ČT24, jak ODS představuje svůj program ?

Já jako zkušený divadelní ochotník bych se za takovéto diletantské představení styděl. Nabiflované texty, velmi mizerně a koktavě odříkávané monotónním hlasem a hodný "pan učitel", který to celý komentuje. Jestli tito politici vládnou stejně, jako hrají divadlo, dostávám i přes značnou otrlost vůči těmhle lidem husí kůži.... Zlatí Jehovisti....
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Crifodo

#2 Příspěvek od Crifodo »

http://domaci.ihned.cz/c1-38186270-ods- ... oj-s-krizi

Oni tomu říkají Velká show.
Kdo hraje Pana Učitele?

Jehovisti a Horst Fuchs jsou profíci, zatímco ta politická svoloč jsou snaživí prostituti :wink: někdy ani ne snaživí.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od ZdenekHQ »

Pana (po)učitele národa hraje samozřejmě nejvyšší topol.

Ti lidi kolem něj přece nejsou tak hloupí (nebo vážně jsou ?), aby nevěděli, že daleko víc přesvědčí prosté ovčany vlastními názory než opravdu blbě nabiflenou slátaninou. Já osobně jsem občas vůbec nechápal, co říkají a jestli vůbec ví, co říkají.
]
Crifodo

#4 Příspěvek od Crifodo »

Je vcelku evidentní že i ten nejvyšší dělá někomu loutku, možná dobrovolně ale to je vedlejší. Bylo to zřejmé už vloni(?) v tom neskutečně trapném Renčově klipu s Indiana Jonesem. Přece jen postarší chlap exhibující v trapné reklamní slátanině, deroucí se pavučinama se sekerou, muselo mu to být trapné, ale přece se k té sračce zapůjčil.
Otázkou je, jestli vědí, jak moc zprofanovali volby a tzv. demokracii jako takovou a jak se tím lidem vzdalujou.
Otázka č. 2 odvislá je to, jestli na tom ještě vůbec záleží.
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od ZdenekHQ »

Mě vždycky fascinoval Karel Schwarzenberg, kterej hromadu jednání prospal. Nakonec to ale vypadá, že to bylo to nejrozumnější, co se v dané situaci dalo dělat, a v podstatě tím i dal najevo, co si o tom všem myslí....
]
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Na to aby se panák dal zvolit/jmenovat do vysoké funkce v zastupitelské demokracii a pak v té funkci spal, jsou ty funkce docela luxusně hrazeny z rozpočtu který táhne občan plátce daní.
V dané situaci bych věděl ještě o něčem lepším, dotyčnou squadru rozpustit (když se tam dá spát, není na nic potřebná) a pan kníže by se v ušetřeném čase mohl starat o svůj rodový majetek, kupř. panství v Kutné Hoře-Sedlci je jedna velká zanedbaná rozdrbaná ostuda zarostlá černým bezem za plotem z vlnitého plechu. :roll:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od ZdenekHQ »

To víš, kde není kontrola, tam je bordel a platí jiný pravidla...
]
bu2520

#8 Příspěvek od bu2520 »

myslím , že ti dlouholetí politici už jsou tak v drápech lobistů a mafií , že stejně nic nemůžou změnit co tyto zájmové skupiny neschválí. Ale taky když vidím některé nové zákony tak v nich ani není cítit, že by nějakou skupinu mohly zajímat a přesto to jsou děsné paskvily a to je dělají rádoby odborníci. asi jsou placení od slova a ne od kvality
Carel

#9 Příspěvek od Carel »

Nedávno jsem například četl,že pan Klaus o sobě prohlásil,že je naprostý technický antitalent.Neumí ani vyměnit žárovku,kterou musí měnit Lydie.Tak mě napadá,když je někdo úplně neschopný manuálně,může být vyjímečně geniální v něčem jiném? :( 8O
bu2520

#10 Příspěvek od bu2520 »

o trochu dávněji pan prezident prohlásil , že on by nikdy nepodnikal proto že by to neuměl . :twisted:
Crifodo

#11 Příspěvek od Crifodo »

Znám pár lidí kteří by měli problém vyměnit žárovku a přesto v jejich profesi bych na ně ani zdaleka neměl. V době specializace je to klidně možné.
Jiná věc je, co o sobě pan profesor tvrdí jako společenský bonmot a ještě jiná věc je zase co z toho udělají novináři cestou.
Na moje daně to nemá naštěstí tak zásadní vliv jako ty party, co se derou k moci momentálně, no a ve věci takové sebranky jako je EUSSR se podle mě pan profesor nakonec chová docela i prospěšně :twisted:
Cust

#12 Příspěvek od Cust »

ZdenekHQ píše:Mě vždycky fascinoval Karel Schwarzenberg, kterej hromadu jednání prospal. Nakonec to ale vypadá, že to bylo to nejrozumnější, co se v dané situaci dalo dělat, a v podstatě tím i dal najevo, co si o tom všem myslí....

I přestože vše prospí se mi zdá, že má ze všech politiků největší přehled (minimálně na věci svůj názor)
Cust

#13 Příspěvek od Cust »

Crifodo píše:Znám pár lidí kteří by měli problém vyměnit žárovku a přesto v jejich profesi bych na ně ani zdaleka neměl. V době specializace je to klidně možné.
Jiná věc je, co o sobě pan profesor tvrdí jako společenský bonmot a ještě jiná věc je zase co z toho udělají novináři cestou.
Na moje daně to nemá naštěstí tak zásadní vliv jako ty party, co se derou k moci momentálně, no a ve věci takové sebranky jako je EUSSR se podle mě pan profesor nakonec chová docela i prospěšně :twisted:
souhlas
bu2520

#14 Příspěvek od bu2520 »

On to prohlásil pan profesor když byl ministrem financí přímo do televize a bylo to v souvislostí s ekonomickým vedením firmy. Což mi přijde stejné jako by elektrikář neuměl základy 50 . Jinak k našim politikům , jejich největším nebezpečím je když si chtějí uchopit co nejvíc moci a nehledí napravo nalevo ( např většina lidí nechtěla radar, nebo poplatky a bylo jim řečeno, že tomu nerozumí a od toho mají vládu, nepřipomíná vám to něco?) To je chování tzv "komunistů" a jejich vlez dopr..elistů Především ti tu v 48 vybudovali to co tu pak 40 let bylo samozřejmě s velkým bratrem v zádech. Ne nejsem zastáncem ideologie ale v pravé demokracii si tohle demokratická strana nesmí dovolit.
BOBOBO

#15 Příspěvek od BOBOBO »

Nemohu s Tebou souhlasit , jsou otázky , do kterých my neznalí v těchto věcech se řídící pocity , nemůžem kecat .
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“