dreambox 500s

Poruchy, opravy, tipy, triky, servisní menu

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
laca

dreambox 500s

#1 Příspěvek od laca »

zdravim
muze me nekdo poradit jak zadat rucne klice na tomto prijimaci.nikde to nemuzu najit.jde o digi tv
ivanko18

#2 Příspěvek od ivanko18 »

da sa to cez tuxcomander a vi ak to ma nainstalovane ale je to velmi nepohodlne
laca

#3 Příspěvek od laca »

Tak to ho tam asi teda nemam nahranej.pouzivam ho v karavanu tak tam nemam pocitac ,je to asi jedina moznost nebo aspon nevim o jine.Diky ale za odpoved
kevin_mitnick

#4 Příspěvek od kevin_mitnick »

ATFG
laca

#5 Příspěvek od laca »

Tak to asi nevim co je.ja tomu totiz nerozumim.Prijimac jsem koupil a dobra duse z tohoto fora me tam nahrala sw ale tohle asi nevi.pres pocitac by to melo jit ale ted to stejne nejde protoze to snad porad menej.
kevin_mitnick

#6 Příspěvek od kevin_mitnick »

podivej

zadej si do Googlu typ prijmace a vybehnou ti minimalne tri diskusni fora na kterych se tvuj problem resil snad 100 krat...

K.rva, to uz jsou ti mladi tak pohodlni ??
xxxe

#7 Příspěvek od xxxe »

Stavím se u tebe během dopoledne a doinstaluju ti tam Tuxbox ,v něm si můžeš pak ovladačem key upravit.Některý img má možnost přepsání keys ovladačem už v základu ale v Nabilu asi není.Nenašel jsem to taky nikde.Tuxboxem to jde,je to něco jako Totalcomander v PC.

PS. Tady se taky můžeš pochlubit a pochválit toho prodejce co od něj máš tu 500S jak se stará o zákazníky a co prodává.A jak vyřizuje reklamace zmetků :D Snad kdo si to tady přečte tak si od nich už nic nekoupí.Škoda že jsem tu prasárnu uvnitř nevyfotil.
galjo

#8 Příspěvek od galjo »

dreambox 500s je určený pre takých čo niečo vedia a ani jeden predajca neni povinný podporovať príjem ktorý neni legálny.
xxxe

#9 Příspěvek od xxxe »

galjo píše:dreambox 500s je určený pre takých čo niečo vedia a ani jeden predajca neni povinný podporovať príjem ktorý neni legálny.

Tady nešlo o nelegální příjem ale o reklamaci nefunkčního přístroje! Byl vrácen z reklamace s tím že někdo nahrál nelegální software a že satellit funguje.Jenže satelit byl mrtvola a navíc v něm někdo rejpal snad pájkou na letování okapů.Po rozdělání jsem jen zíral.Na vstupu napájení byl přepálený SMD kond na pozici C421 a prasecky letovaný,někdo takhle tahal ven i diodu 1N4007 (D46). Takže prodejce je hovado!Takhle může jít prodávat rohlíky.
Odpovědět

Zpět na „DVD, VHS, SAT “