TV. Sony vypíná

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Návštěvník

TV. Sony vypíná

#1 Příspěvek od Návštěvník »

Mám Sonku 37cm po určité době sama vypne a led dioda 6x blikne.Po prvním samo vypnutí a jejím znovuzpuštěním se vypne do 3 minut.Prosím vás o radu jak to mam opravit.Díky.
jezevec
Hlavní moderátor
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od jezevec »

Dát do servisu.
wiktor

#3 Příspěvek od wiktor »

jestli se teda chces dotoho vrtnou na vlastni riziko tak si nejdriv koukni jestli tam nemas studenaky na desce ve zdroji nebo nebo hlavne okolo vntrafa hlavne na vyvodech z toho trafa do desky.
gumickar
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od gumickar »

Televizor není kousek prkna ani vhodné pro amatérské pokusy, takže pokud s takovouto závadou píšeš o radu, tak buď je to nějáká atypická závada, nebo prostě vůbec netušíš.
Pokud tomu vůbec nerozumíš, tak na to nešahej, můžeš to myslet dobře, ale po někom to pak opravovat je kolikrát pěkný peklo. Pokud se zajímáš o elektroniku, začni se stavebnicema, tam se můžeš dost naučit. :wink:
Karlos 2

#5 Příspěvek od Karlos 2 »

Hrozně moc Vám dekuji za odborné rady!Studenáky jem odstranil, myslím že všechny protože jem to prohřál horkým vzduchem a zbytek doletoval ručně mikropájkou.A bylo jich tam mraky jako v Grundycich! Potřeboval jsem vědět jestli někdo náhodou neví co znamaná když led dioda va zdroji 6x blikne.Vím že TV není kousek prkna,za amatéra se nepovažuju, učil jsem se na to čtyři roky,jak to ma vlastně fungovat.Ale nějaká ta praxe ještě chybí. :lol: no jo prostě SONY = porucha.
gumickar
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od gumickar »

Karlos 2 píše:Hrozně moc Vám dekuji za odborné rady!Studenáky jem odstranil, myslím že všechny protože jem to prohřál horkým vzduchem a zbytek doletoval ručně mikropájkou.A bylo jich tam mraky jako v Grundycich! Potřeboval jsem vědět jestli někdo náhodou neví co znamaná když led dioda va zdroji 6x blikne.Vím že TV není kousek prkna,za amatéra se nepovažuju, učil jsem se na to čtyři roky,jak to ma vlastně fungovat.Ale nějaká ta praxe ještě chybí. :lol: no jo prostě SONY = porucha.

To chce napsat hned, takže kolega po škole??? Tak to jóóó :D
Karlos 2

#7 Příspěvek od Karlos 2 »

Chlapy prosim o radu :cry:
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“