SAMSUNG LCD LE26S86

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
nunu

SAMSUNG LCD LE26S86

#1 Příspěvek od nunu »

Po zapnutí najede, lze ovládat, i ladit, po 30sekundách vysadí. Vysazování se stále opakuje. Vypadne podsvícení i hlavní zdroj pro podsvícení. Elyty ve zdroji vyměněny, při vysazení vypadne ovládací signál ON/OFF pro hlavní zdroj a VN zdroj panelu. Vypadá to jako by se ten počítač vyresetoval a reset se cyklicky opakoval. Napájení počítače jsou v pořádku. RESET v SM nebpomohl. V SM píše BOOT OK. Checksum to spočítá bez chyby.

Takže moc netušim. Setkal se s tímto někdo ? Napadá mně nakoplá flash nebo CPU. Nebo vadný panel ?? Něco se VN zdroji nelíbí a shodí to nějakou ochranu ?? Možná by pomohl servisní manuál,...
kozoka

#2 Příspěvek od kozoka »

nunu píše:Po zapnutí najede, lze ovládat, i ladit, po 30sekundách vysadí. Vysazování se stále opakuje. Vypadne podsvícení i hlavní zdroj pro podsvícení. Elyty ve zdroji vyměněny, při vysazení vypadne ovládací signál ON/OFF pro hlavní zdroj a VN zdroj panelu. Vypadá to jako by se ten počítač vyresetoval a reset se cyklicky opakoval. Napájení počítače jsou v pořádku. RESET v SM nebpomohl. V SM píše BOOT OK. Checksum to spočítá bez chyby.

Takže moc netušim. Setkal se s tímto někdo ? Napadá mně nakoplá flash nebo CPU. Nebo vadný panel ?? Něco se VN zdroji nelíbí a shodí to nějakou ochranu ?? Možná by pomohl servisní manuál,...
SW
nunu

#3 Příspěvek od nunu »

Mno to mně taky napadlo, s něčim podobnym jsem se setkal u LG. Ale na SW do samsungu jsem krátký,. servisním partnerem na samsungy už nejsem, takže zákazník má blbej den,...
kozoka

#4 Příspěvek od kozoka »

nunu píše:Mno to mně taky napadlo, s něčim podobnym jsem se setkal u LG. Ale na SW do samsungu jsem krátký,. servisním partnerem na samsungy už nejsem, takže zákazník má blbej den,...
odeslat jedině do centralniho servisu.
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“