Smazat
Moderátor: Moderátoři
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- forbidden
- Kontaktovat uživatele:
TechniXHACKer píše:Né s původním primárem, s původním sekundárem!Primár jsem musel dořešit sám, protože byl zničen jeden N-FET který nejni, ale to je jedno už to frčí a tiskne to
Nj, to mi uslo, zes previnul primar. Ale netvrd mi, ze ta jedna spicka co se prenese na sekundar, po pripojeni napajeciho napeti, dostatecne nabije vystupni kondy natolik, aby se otevrel optoclen ve spetne vazbe a uzavrel ten trandik na primaru. Nedovedu si predstavit funkci. Mozna mam mysleni prilis svazany platnymi pravidly na to, aby bylo otevreny takovymto resenim.
- TechniXHACKer
forbidden píše:TechniXHACKer píše:Né s původním primárem, s původním sekundárem!Primár jsem musel dořešit sám, protože byl zničen jeden N-FET který nejni, ale to je jedno už to frčí a tiskne to
Nj, to mi uslo, zes previnul primar. Ale netvrd mi, ze ta jedna spicka co se prenese na sekundar, po pripojeni napajeciho napeti, dostatecne nabije vystupni kondy natolik, aby se otevrel optoclen ve spetne vazbe a uzavrel ten trandik na primaru. Nedovedu si predstavit funkci. Mozna mam mysleni prilis svazany platnymi pravidly na to, aby bylo otevreny takovymto resenim.
Já trafo nepřevíjel
TechniXHACKer píše:http://img228.imageshack.us/img228/9210/schemax.png
Omlouvám se za prasácké kreslení.
Alebo si to nakreslil velmi velmi zle, alebo to nemoze fungovat.
Podla toho to nemoze kmitat. A jednosmerne napatie cez trafo neprejde! Rovnako by to nemohlo ani nabehnut. Ak Ti to funguje, (a nikoho nezabije), tak to nechaj tak a nemas co riesit.
Myslienka zrazenia napatia z 230V na 14V tiez nie je schodna.
Riesenim by bola vlastna konstrukcia ale uplne ina ako si nakreslil. To je ta velmi zlozita, komplikovana a drahsia moznost.
Na 99% by to kazdy riesil vymenou vadneho fetu na iny.
Ak by si uviedol aky tam bol, mozno by Ti niekto pomohol.