Skener HP C8500A

Počítače stolní, notebooky, tablety, tiskárny, scanery a vše, co nějak souvisí s PC

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

Skener HP C8500A

#1 Příspěvek od zdenoeddie »

Znamy mi doniesol tento skener s tym ze je zly adapter a ze mu neskenuje. Po zmerani adaptera som zistil, ze ten je dobry. Skener obsahuje 2 tlacitka, pre skenovanie a kopirovanie. Pri stlaceni nereaguje ani na jedno. Mikrospinace su dobre. Pri pripojeni k PC cez USB, sa nainstaluje ovladac, a vsetko je OK. Skener nereaguje ani na prikaz skenovania z PC.
Nestretol sa s tym niekto prosim?
Dakujem
masar

#2 Příspěvek od masar »

Jednou jsem měl něco podobného se skenerem Primax Colorado, kde byl vadný invertor pro CCFL a část ovládací elektroniky. Vadný invertor jsem nahradil podobným invertorem pro tuning PC. :wink:
Crifodo

#3 Příspěvek od Crifodo »

jaký OS používáš a jaký skenovací sw?
Když se nainstaluje ovladač, tak funguje USB komunikace a selftest skeneru tedy musel proběhnout OK. Tlačítka obyčejně fungujou až když jim sw přiřadí funkce. Viděl bych to na nějakou softwarovou závadu. Nepřepsalo něco v PC drivery pro Twain32?
rnbw

#4 Příspěvek od rnbw »

Presne tak, tlacidla same o sebe nic nerobia. Len posielaju spravu do PC, kde to uz zavisi od SW. Ten skenovaci SW vypise nejaku chybu?
Odpovědět

Zpět na „Výpočetní technika“