Potkala doga čivavu a oba se vyděsili. Čivava se bála, že ji to tele vdechne a doga se bála, že ji ta přerostlá vosa štípne do čenichu.
Lineární optický enkodér
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Potkala doga čivavu a oba se vyděsili. Čivava se bála, že ji to tele vdechne a doga se bála, že ji ta přerostlá vosa štípne do čenichu.
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
ZdenekHQ píše:Potkala doga čivavu a oba se vyděsili. Čivava se bála, že ji to tele vdechne a doga se bála, že ji ta přerostlá vosa štípne do čenichu.
Neměl bys spíš bajku o dinosaurovi a masařce?
pokuste se někdo tomu federmannovu komplementu vyložit, že v HP DJ tiskárně je na pohonu papíru použit hrubě krokující motor, protože je pak zpřevodován trojitě dolů, a že to stačí pro specifické použití na jednosměrné protlačování papíru, ale v případě jakéhokoliv použití jako hnací jednotky je to na 4*ATN(1)ču, protože je přesnost v hajzlu... já asi neumím komunikovat s tou diagnózou: učitel z povolání...
ZdenekHQ: nemas PayPal, ze by si mi to poslal v obalke a ja to zaplatil tam?
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
Crifodo píše:Neměl bys spíš bajku o dinosaurovi a masařce?![]()
pokuste se někdo tomu federmannovu komplementu vyložit, že v HP DJ tiskárně je na pohonu papíru použit hrubě krokující motor, protože je pak zpřevodován trojitě dolů, a že to stačí pro specifické použití na jednosměrné protlačování papíru, ale v případě jakéhokoliv použití jako hnací jednotky je to na 4*ATN(1)ču, protože je přesnost v hajzlu... já asi neumím komunikovat s tou diagnózou: učitel z povolání...
Klíííd, vždyť jde o ho_no. Já mám zase rozebranou HP DJ tiskárnu, kde je na posun papíru stejnosměrný motor se stejným optickým snímačem polohy jako má vozík, akorát že je kulatý. A nejsem učitelka z povolání nýbrž z donucení, mezi tím je rozdíl jako mezi přesností a rozlišením.
V tom OfficeJete je ten snimac tiez aj na posune papiera. A je tam plastove ozubene koliesko, ktore prasklo a preklzovalo na tycke, takze nebrala papier. Kvoli tomu som ju dostal. Sekundove lepidlo to vyriesilo.
Su trochu sirsie a trochu kratsie ako ten povodny a maju ciary az po koniec (co ten povodny nema). Ale vzdialenost ciar je uplne rovnaka - a to zjavne staci. Stacilo trochu upravit uchytenie na jednom konci (vyrobit ocko z kusu drotu) a funguje to
- Přílohy
-
officejet.jpg- Hlasi sa opraveny OfficeJet 4110 z Linuxu
- (54.74 KiB) Staženo 165 x