otf 459
Moderátor: Moderátoři
roniak píše:Fajn páni,beriem ,až na rnbw-ozvala sa povestná slovak ješitnosť?Neurážal som,len konštatoval.Cením si ľudí ktorí majú veľa krát hafo trpezlivosti s laikmi a venujú tomuto koníčku všetok svoj čas a delia sa o svoje skúsenosti s ostatními.Osobne sa ako majster sveta necítim a ani by som si to netrúfal tvrdiť už len preto,že skutočne nie som na fore aktívny a pri tak širokom zábere tohto odboru,to tvrdí len osoba profesionálne deformovaná.Ale tu to o biznise nie je,že?.....[/code]
Nedá mi: Čo KONKRÉTNE radíš zakladateľovi vlákna t.j. ,,Vinar"ovi
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
roniak píše:Ospravedlňujem sa,je fakt,že neprispievam a ani sa nezapájam,ale teraz mi nedalo.To nebolo myslené ako osobná invektíva,len reakcia na niečo čo sledujem dlhšie u niektorých majstrov sveta.Neviem kto je pod pseudonymom kondík a je mi to vcelku fuk.Možno je dobrý technik v úzkom spektre elektroniky,ale podľa jeho reakcíí by som jeho služby vyhľadal len raz.Pri takomto správaní by ako zamestnanec z mojej dielne letel.Apropo on asi opravuje od lopaty po stíhačky všetko.Tomu sa vraví fušerina.Až som sa dotkol sponzora fora mrzí ma to,dúfam,že to neohrozý jeho chod,pokiaľ nie je sponzorom,dal by som mu BAN.[/code]
To nemozes mysliet vazne!!! technika ako je Kondik by som platil zlatom
btw:slovo fuserina znie dost paradoxne od niekoho kto sa pokusa opravit telku a popritom nezvlada pomerne jednoduchu a rutinnu opravu zdroja.
pre kondik: je mi ľúto,že nevieš odhadnúť svoje schopnosti.Evidentne sa snažíš byť stredobodom pozornosti na tomto fore,ale po prezretí-podotýkam,že až teraz so si prezrel niektoré Tvoje príspevky konštatujem,že sa pohybuješ na rozdiel od kolegov-Team boss na úrovni tzv.dohadzovača,alebo dorážača.Tvoje príspevky navezujú na myšlienky omnoho vyspelejších kolegov,alebo nehovoria vobec nič. Opravovať Šesť druhov zariadení,klobúk dolu.Pokryť také spektrum....nech sa vyjadria profíci ,sú aj na tomto vlákne,radili aj Tebe a to to dosť v triviálnych veciach.
Toto neber ako nejaký útok na Tvoju osobu,ale bavím sa ja....Doba je dravá,treba sa ohánať a takýto citujem Ťa :už lenivý jednogombíkový majstri podporujú trhovú ekonomiku každého štátu,aj keď len u 6 druho audio-video.Opravovať neznamená opraviť,možno tak vrtať sa....Veľa úspechov a menej frajeriny-že by vek???
- BaluSK
- Kontaktovat uživatele:
roniak píše:pre BaluSK: evidentne servilné,apropo toto vlákno nie je o pomoci mne.
pre kondik: je mi ľúto,že nevieš odhadnúť svoje schopnosti.Evidentne sa snažíš byť stredobodom pozornosti na tomto fore,ale po prezretí-podotýkam,že až teraz so si prezrel niektoré Tvoje príspevky konštatujem,že sa pohybuješ na rozdiel od kolegov-Team boss na úrovni tzv.dohadzovača,alebo dorážača.Tvoje príspevky navezujú na myšlienky omnoho vyspelejších kolegov,alebo nehovoria vobec nič. Opravovať Šesť druhov zariadení,klobúk dolu.Pokryť také spektrum....nech sa vyjadria profíci ,sú aj na tomto vlákne,radili aj Tebe a to to dosť v triviálnych veciach.
Toto neber ako nejaký útok na Tvoju osobu,ale bavím sa ja....Doba je dravá,treba sa ohánať a takýto citujem Ťa :už lenivý jednogombíkový majstri podporujú trhovú ekonomiku každého štátu,aj keď len u 6 druho audio-video.Opravovať neznamená opraviť,možno tak vrtať sa....Veľa úspechov a menej frajeriny-že by vek???
Tak poprve: kedze si do tohto vlakna vstupil tak ako si vstupil,predpokladal som ze si ta ista osoba len s inym nickom ,ktora napisala prvy prispevok (ako si si mohol vsimnut,nie je to tu nic neobvykle ze niekto vystupuje pod viac nickmi) takze som logicky predpokladal ze to vlakno je o pomoci Tebe.
Po druhe,zatial si sa prejavil len ako trapny demagog, nie ako odbornik a uz vobec nie ako niekto kto moze fundovane posudzovat odbornost jednotlivych clenov fora (v tomto pripade Kondika) Prepac,ale pripadas mi ako niekto ,kto si sem prisiel cosi liecit,len si si zmylil forum
Mimochodom,nemam dovod ani povahu byt servilny...som profesional a moj servis nie je zalozeny na tom co mi kto vo fore poradi.....myslim si vsak ze dokazem triezvo posudit kto je na akej odbornej urovni,to je jediny dovod preco som sa kondika zastal (nepoznam ho a nemam ani ziadny dovod sa mu podlizovat) Ty asi tazko znasas ked ma niekto iny nazor ako mas ty,vsak?
Pekny den
roniak píše:To by sa ti páčilo že?
Kondik,mne nie ,sem tam sem nazriem a som rád,že som Ťa zle odhadol,pretože v tomto smere máš plne pravdu. Takže sorry.
Jak velmi podobné je toto vlákno tomuhle: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... sc&start=0
Taky si tě vinar "zvolil za mluvčího"? Spíše je tomu naopak, ty jsi se za mluvčího zvolil sám.
Je třeba vážit slova, než se začneš do někoho navážet, zvláště když o něm víš velmi málo (už proto, že jsi tady téměř 2 roky, ale přehled v této sekci máš malý). Časem si to přehodnotíš, rád bys pak některé své výroky vzal nazpět - ale pozdě bycha honit.
Jako v mém případě - když se mi dodatečně (přes SZ) mates13 omlouval. A zakladatel vlákna gigi25 se raději úplně odmlčel.
Jak podobné tomuto vláknu - vinar jakoby nebyl