Pracující okolo 27Mhz...Nezáleží na použitém kodéru a dekodéru(hlavně aby to bylo kompatibilní a fungovalo to...
RC dálkové ovládání pro model (přesunuto)
Moderátor: Moderátoři
- MaxRampage
- Kontaktovat uživatele:
RC dálkové ovládání pro model (přesunuto)
Pracující okolo 27Mhz...Nezáleží na použitém kodéru a dekodéru(hlavně aby to bylo kompatibilní a fungovalo to...
RC souprava
Multina.
- MaxRampage
- Kontaktovat uživatele:
- MaxRampage
- Kontaktovat uživatele:
- MaxRampage
- Kontaktovat uživatele:
Mohl by jste mi to schéma prosím poslat na MM2@seznam.cz děkujimultina píše:Jestliže máš ještě zájem o stavbu RC soupravy-27 MHz,AM.Mohu dodat návod na stavbu,je to oskenované-časopis MODELÁŘ(WP-23).Toto zařízení jsem stavěl a dodnes funguje.
Multina.
Vo vysielači je okrem kryštálu a niekoľkých súčiastok Integrovaný Obvod TX-2B/Y4HF8.
Rád by som sa opýtal, akej prijateľnej dĺžky by bola najučinejšia anténa.
Po prepočte mi vychádza
lamda = 11,1 metra
1/4 = 2,7 m
1/16 = 0,69 m
Nie je niečo medzi 0,69 - 2,7m
Uvažoval som aj navinúť tých 2,7 metra ako skrutkovicu, ale nemám s tým skúsenosti, vraj sú veľmi uzkopasmove a pokiaľ nenaviniem správne tak asi ani nebude fungovať správne.
Ďakujem.
-
Netfinity
multina píše:Jestliže máš ještě zájem o stavbu RC soupravy-27 MHz,AM.Mohu dodat návod na stavbu,je to oskenované-časopis MODELÁŘ(WP-23).Toto zařízení jsem stavěl a dodnes funguje.
Multina.
Mám 25 let rozestavěnou WP-23. TX chodí ale obě čísla Modeláře od RX zmizela někde v nenávratnu. Neposlal bys mi ty skeny, jestli je ještě máš? Díky.