Problém s chladničkou calex

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
rnbw

#16 Příspěvek od rnbw »

Vyrobky IKEA su z celeho sveta, napriklad aj z Polska alebo aj od nas. Vzdy je to tam napisane.
Crifodo

#17 Příspěvek od Crifodo »

http://www.ikea.com/ms/cs_CZ/about_ikea ... index.html

Ta marketingová snaha spojovat IKEA se Švédskem tu byla a je odjakživa. V praxi si pak koupíš skládačku švédské židle z chinské řídké borovice na kterou si tvoje dítě dvacetkrát sedne a jde k zemi :roll:
Habesan
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od Habesan »

Možná, že ještě než to všichni vzdáme a nakoupíme Beko, budeme si lednice stavět doma. Vždyť takové lednice je vlastně plechová skřín, která má uvnitř plastovou skříň, mezi nima je nafoukaná PU pěna, k tomu kompresor a nějaká žebra.
salora

#19 Příspěvek od salora »

No jsem rád jak vidím že toto vlákno ještě žije a mohu konečně přispět zase trochou do vínka,takže jsem se právě vrátil z chalupy a mohu poreferovat jak jsem dopadl s tou výměnou termostatu na ledničce Calex .Dovezl jsem si na to 3 termostaty stejné výrovy z našeho místního recykláku kde jich leželo mraky,řekl jsem si raději vemu víc než jeden aby pak i ten nebyl v čoudu a já zase stál na místě,takže jsem postupně vyměnil všechny tři,ty púředchozí dva bohužel asi v čoudu byly protože to pořád běželo a chladilo /prostě nechtělo se tomu vypnout byt jsem sjel knoflíkem termostatu na min. a vyplo to ale po chvilce opět furt běželo až ten třetí se mě chytl a zdá se že byl konečně funkční jak má být ,po 12 min. vypnutí se rozjela a běžela ca 6 min.dal jsem knoflík na min. a mám v ní teplotu ca 8 st. což by tak mělo být,nevím chtělo by se ještě zeptat nějakého odborníka jak to správně vlastně časově má běžet,tod otázka ano může to být ovlivněné také vychozením kompresoru to je jasně ale myslím si že právě časové prodlevy/zap.,a vypn. by mělo o mnohém vypovídat.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“