Osciloskop BM566A

Problémy s měřícími přístroji, detektory fyzikálních veličin, detektory kovů a další

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
Opteron

Osciloskop BM566A

#1 Příspěvek od Opteron »

Ahoj, chtěl bych se zeptat ohledně průběhů níže, je to průběh výstupu trafa z 230V/9V, chtěl bych se zeptat jestli to zkreslení je skutečně takové a u toho druhého obrázku bych se chtěl zeptat jestli někdo neví proč to takhle na tom samém kanálu začalo ukazovat ten ořezaný průběh.
Díky za rady
Přílohy
DSC00075.JPG
(190.65 KiB) Staženo 131 x
DSC00074.JPG
(195.83 KiB) Staženo 135 x
Davidus
Zablokován
Zablokován

#2 Příspěvek od Davidus »

ten pruběh muže být klidně takový ale proč je to na tom druhém takové ofiklé to vážně nevím 8O pokud to měříš tím stejně tak to dobře asi není
Opteron

#3 Příspěvek od Opteron »

Ono to přeskočilo z toho prvního průběhu po pár minutách hodu, napadla mě nějaká tepelná nestabilita nebo nějaký kontakt, přece to fungovalo správně.
Sendyx

#4 Příspěvek od Sendyx »

A co to dělá když posouváš obraz nahoru a dolů, a co to dělá, když použiješ var. na Y ?
Opteron

#5 Příspěvek od Opteron »

když to hodím i s tou stejnou sondou do kanálu B tak je tam ten první obrázek bez ořezání, problém je někde v tom zesilovači A, ale nejde mi do hlavy proč to šlo a najednou to zas nejde, nemá vliv ani DC/AC, při posunutí nahoru/ dolů potenciometrem to taky nemá vliv...
Rostav

#6 Příspěvek od Rostav »

Jó já jsem měl známého a ten jeden den žil a druhý den byl po smrti. Chce to měřit a porovnávat dobrý kanál s vadným pokud nemáš schéma s napěťovými hodnotami. Může to být nějaký kondík. To je rada nad zlato že. Nebí mě za ty kecy ale to vše vzniko na tvé udivení, že to šlo a pak ne.
jjilek
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od jjilek »

Odpovědět

Zpět na „Měřící přístroje, detektory fyzikálních veličin“