Pračka Whirlpool AWG 912 D - zkušenost

Poruchy, opravy, rady, návody

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
ok1xgi

Pračka Whirlpool AWG 912 D - zkušenost

#1 Příspěvek od ok1xgi »

Zdravím všechny,

setkal se někdo s tímto modelem? Mám u ní zajímavý problém. Potřeboval bych jestli ji někdo nemá doma, či ještě lépe zda ji neměl někdo rozebranou.

Díky moc 8O
Poslední slova před smrtí - Tam není víc jak 12 voltů.
kutilmil
Pod dozorem moderátorů
Pod dozorem moderátorů

#2 Příspěvek od kutilmil »

No ale napis co mas za problem a predpokladam ze ti pomozem
tatramacek

#3 Příspěvek od tatramacek »

Předpokládám podle typu,že jde o předem plněnou pračku v úzkém provedení z displejem. Já měl doma AWG 910 E - a opravdu musím říci -už nikdy více - při žďímání šíleně hlučná a asi po dvou měsících když se mi "🤐"elektronika přijel opravář a řekl mi následující: čerpadlo na odpis,motor na odpis a program taky - tento model už opravdu nikdy více
ok1xgi

#4 Příspěvek od ok1xgi »

Zdravím, díky za odpovědi. Teď k problému. V poslední době se začalo projevovat, že po skončení programu, když se ovladač přepnul do polohy 0, zůstane na displeji svítit nějaký program nebo End. Při otáčení na jiný program to nereaguje, dokud se opravdu sama nevypne. Někdy tam i skáčou blbý programy.
Mně spíš zajímalo, jestli někdo nemá stejné ovládání. Kouknul jsem do ní a veškeré ovládání je řešeno pouze přepínačem, který vlastně zapojuje postupně do série rezistory. Předpokládám že zkrat nebo nekonečno (neměřil jsem) je vypnuto. Teď jsem plošky a jezdec vyčistil a zdá se, že je to lepší. Ale ono to neblblo vždy.
Je sice do prosince v záruce, ale znám to jak to chodí. Buď se závada neprojeví nebo kdoví co si vymyslí......
Zajímala by mne zkušenost s tímhle dvoudrátovým "odporovým" ovládáním......

Díky
ok1xgi

#5 Příspěvek od ok1xgi »

Takže problém vyřešen. Vakl na přepínačí programů. Přepínač s rezistory realizovaný kontakty a sběračem na PCB. Po dvou letech přechoďák.
Odpovědět

Zpět na „Bílá technika“