TV Teletech, vymena dosky

Poradna určená pro amatéry

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
kokun

#61 Příspěvek od kokun »

Duvsan píše:Honzo, nepamatuješ si aspoň přibližně, kde nebo kdy jsi psal o tom měřění tvarových impulzů? Hledat to je jako jehlu v kopce sena. Ale jinak to asi nebude než přes integraci kondenzátorem, viď.

Já už nevím - snad někdy vloni, nebo letos z kraje roku. A bylo to taky v souvislosti s "nějakým hybridem" - čili "překopávkou" (jen si pamatuju, že jsem tam už tehdy vzpoměl toho "kolegu", který "vyrobil" toho hybrida WALTHAM/T TV - E6) :roll:
Když jsem už tehdy chtěl dát odkaz na konkretní sevismanuál OTF (ve kterém se to "probíralo"), tak jsem ho samozřejmě zrovna nemohl najít - určitě na to zase narazím, až to nebude potřeba (jako ostatně vždycky) :cry:
Honza - kokúň

#62 Příspěvek od Duvsan »

Nějaký Waltham hybrid je třeba tady: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&start=30
kokun

#63 Příspěvek od kokun »

Duvsan píše:Nějaký Waltham hybrid je třeba tady: http://www.ebastlirna.cz/modules.php?na ... c&start=30

No tak vidíš - zřejmě jsi na ty "hybridy" tady "přeborníkem" zrovna ty :roll: :lol:
Honza - kokúň

#64 Příspěvek od Duvsan »

To je ten, co jsem spomínal.
BOBOBO

#65 Příspěvek od BOBOBO »

Tak pěkné vlákno nepamatuji !
Duvsan

#66 Příspěvek od Duvsan »

fero7 píše:A čo sa týka toho žeravenia, myslím že každá obrazovka by mala mať Uss 22,5 V (6,3 Uef) či nie ?

Overil som si to a mne osciloskop (na TOSHIBE s menenou obrazovkou rovnako ako na neupravovanej OVP) ukázal tak 17 Všš.
fero7

#67 Příspěvek od fero7 »

Duvsan píše:
fero7 píše:A čo sa týka toho žeravenia, myslím že každá obrazovka by mala mať Uss 22,5 V (6,3 Uef) či nie ?

Overil som si to a mne osciloskop (na TOSHIBE s menenou obrazovkou rovnako ako na neupravovanej OVP) ukázal tak 17 Všš.

A to si ako dokazal "vyrobit"?
masar

#68 Příspěvek od masar »

fero7 píše:
Duvsan píše:

A to si ako dokazal "vyrobit"?

No asi tak, že 6,3x2xSQR(2)=17,81Všš.
Je to tak? Platí to pro sinus, v tv to bude poněkud "podobné", ale vhledem k tomu, že je tam zcela jiná střída, pak by ta amplituda měla být o dost větší. V tom má fero7 pravdu.
Odpovědět

Zpět na „Televizory, monitory a projektory - PORADNA pro amatéry a začátečníky“