Kolik je vám let?
Moderátor: Moderátoři
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
To po jednom úklidu mojí polovičky jsem se tak nasral,že jsem jí řekl: "ještě jednou mi uděláš bordel v mým bordelu,tak Ti přeházím nádobí v kuchyní,že nic nenajdeš."Nepomohlo,tak jsem ji vyměnil.Nyní mám ženu,která má ty moje krámy ráda taky a je to vyřešeno.Dokonce se mnou sbírá historické rádia.ZdenekHQ píše:Když taková přistěhovaná samička začne řádit s úklidem, najednou zjistíte, že vaše věci už nejsou tam, kde hromadu let byly, naopak jsou pokaždé jinde a pak buď končí ztracené, vyhozené, v krabici ve sklepě, nebo v lepším případě si je preventivně uklidíte na svoje teritorium, většinou do dílny či pracovny jako já (což vyžaduje mít vlastní barák). Samotný "byteček" se naplní jen předměty, které ona považuje za důležité a vy jen tiše prskáte u piva. Situace nabere rázný obrat v okamžiku, kdy se objeví potomek a začne se sám pohybovat po bytě. Najednou zjistíte, že jste v obrovské výhodě, protože čí věci začne rozhrabávat, pojídat a ničit ?![]()
![]()
Nemám zájem o korekci pravopisu.
To ani ne,ale asi takhle:Adolfik píše:takže rada zní, sehnat si ženu-bastlířku?
1. Ženu s pochopením a tolerantní-( co požaduješ také nabízej)
2. Ženu,která je opravdu ženou-(To,že se dotyčná narodila s ženskou anatomií ještě neznamená,že se dá považovat za ženu).
Co je na 60+ bastlíři ctnostného? Má spoustu zkušeností, dost možná spoustu času a pokud mu jde penze, má daleko víc životních jistot než připadá dnešnímu maximu na Gaussově křivce, které to s vyplácením penzí bude mít nejspíš všelijaké, jak se tak dívám.
- ZdenekHQ
- Významný člen
- Kontaktovat uživatele:
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?]
No jasně,krajinka v zimním hávu.Crifodo píše:pajosek2 píše:Nepomohlo,tak jsem ji vyměnil.
Inspiroval ses Hanzlíkem ve Slavnostech sněženek?
Jaká je záruční doba?
Záruční doba? Tak to nevím.Myslím,že pokud by jsi chtěl záruku na manželku,tak by to bylo jako by jsi na Václaváku položil peněženku na lavku a chtěl ,aby tam alespoň týden vydržela. Hlavně by jsi záruku musel nárokovat u tchýně,tak nevím,nebylo by lepší to vydržet?