Kde sehnat závěs k vozíku?
Moderátor: Moderátoři
Kde sehnat závěs k vozíku?
Ať googlim jak googlim tak nemůžu nikde vyštrachat kde bych sehnal závěs(čubu)na vozejk za auto.Potřebuju za autem tahat centrálu a chybí mi jen tohle.Víte kde se to dá koupit?Nebo kolik to vůbec může stát?
Díky.
http://www.kobras.cz/katalog/group-120300000000/
Jinak tazne si muzes namontovat sam ale musis na technickou. Tam se kouknou jak to je udelano vyzkouseji zasuvku a jdes na dopravku to zapsat. Pokud vis kde koupit a namontujes si to sam tak na fiata me vyslo na 3tis.
Sandal píše:Ahoj
Ať googlim jak googlim tak nemůžu nikde vyštrachat kde bych sehnal závěs(čubu)na vozejk za auto.Potřebuju za autem tahat centrálu a chybí mi jen tohle.Víte kde se to dá koupit?Nebo kolik to vůbec může stát?
Díky.
Zde koupíš na vozíky i vozy vše: http://www.vezeko.cz/index.php?option=c ... itemid=103
Máš dvě možnosti:
- koupit homologovaný vozík a centrálu vozit na něm
- obrátit se na některou firmu vyrábějící vozíky a dohodnout se s nimi, za jakých podmínek by ti ten závěs k centrále udělali
Jedná se o součást vozidla, které jako celek musí splňovat příslušné předpisy a podléhá povinnosti homologace. Je tedy možné, že ti doporučí autorizovanou firmu, která příslušné výpočty na základě technické dokumentace provede, udělá zkoušky a vystaví doklad o schválení způsobilosti atypického vozidla do silničního provozu.
S nezpůsobilým vozidlem totiž nemáš na silnici co dělat a pálka za to jsou nejméně 4 body (neregistrované vozidlo, protože bez homologace ti na centrálu nikdo nevydá registrační značku), případně 5 bodů (když to bude hodnocené jako vozidlo nezpůsobilé závažným způsobem). No a k tomu samozřejmě příslušné měsíce bez řidičáku a tučná pokuta ve správním řízení.
Jestli to vidíš optimističtěji, neptej se na to na Bastlírně, ale na dopravním inspektorátu, tam dostaneš jasnější odpověď.
mtajovsky píše:Správně by vám to měla namontovat autorizovaná dílna
Je to doporučeno ne však nezbytné. Třeba pro mě co pořád něco tvoří v garáži (že bych jezdil závody traktorů ?
Jinak přímo ta žehlička je v tom odkazu co jsem posílal v prvním příspěvku za cca 440Kč.