Kryt na zásuvku Tango

Dotazy na technické problémy, vlastní řešení technických problémů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Cust

#16 Příspěvek od Cust »

jestli byla vyjímka dvouzásuvka, tak musím říct, že jsem právě kupoval ty dvouzásuvky...
hafca

#17 Příspěvek od hafca »

Protože nejdou dávat do vícenásobných rámečků, prodávají se komplet.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Crifodo

#18 Příspěvek od Crifodo »

Problém není ani tak v sortimentu, jako ve schopnosti prodavačů danou věc dodat. A tango je ještě krásně dostupné proti míň frekventovaným typům. Udělal jsem kdysi neuváženost, že jsem si vybral řadu Time variantu bílá/ledově bílá. Pak nastala nutnost do druhého dne, nejpozději pozítří ráno vyrazit na dodělávku. Zjistil jsem, že všechny firmy, prodavači i podavači fungujou tak, že všude je základní sortiment tango v bílé, v různém stupni úplnosti, všechno ostatní na objednávku z nějakého jejich skladu přes dopravní službu. Papírově nebo v PC mají všechno, ale fyzicky v regálu nic a pak nastává honička.
hafca

#19 Příspěvek od hafca »

Takhle to funguje u míň frekventovaných typů běžně. U nás to bylo tak, že kdo chtěl něco takového, objednalo se a druhý den to měl připravené. Ve vyjímečných případech, ani velkoobchody mnohdy neměly a čekalo se. Málo který obchodník může držet na skladě úplně všechno. Zvlášť u typů, kde se prodá sada do domu třeba 2x do roka.
Tím nechci nikoho obhajovat, je to jen na vysvětlenou.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Crifodo

#20 Příspěvek od Crifodo »

Jo, to není třeba vysvětovat, mrtvé zásoby jsou každému jasné. Na druhou stranu u středně velké zavedené firmy by to představovalo 30.000 v nepohyblivých zásobách což není likvidační, a prázdné regály a pár zaprášených vzorků na tablu vypadají blbě.
Je fakt, že dělat obchod virtuálně přes web a na každou položku teprve psát objednávací mail je hrozně snadný, takhle by uměl obchodovat každej. Jak by to asi okomentoval pan Poláček ve svých Páskách na vousy?
RadekB

#21 Příspěvek od RadekB »

Jo a kde si to koupis radeji ? Tam kde to bude levnejsi v eshopu, protoze nedrzi zadne skladove zasoby a nebo u prodejce/montaznika, ktery ma zasoby ale kvuli skadu za xx tisic je drazsi ?
Myslim, ze vyhraje ten eshop.

Kvuli tomu jsem taky zrusil prodejnu, v zasobach jsem mel pres pul mega a z kdejakou picou jsem se dohadoval na diseku za 150Kc ze tamhle v tom eshopu ho maj za 120. Nasrat, ted mam sklad jen na montaze, zasoba ctvrtinova, dodavky do 2-3 dnu, coz me na montaze staci a hotovo. Skladem jenom zaklad.
Odpovědět

Zpět na „Poradna“