OTAVA 3745 help
Moderátor: Moderátoři
-
spáč
No kat o sem esec nesyles. ...pardon, chtěl jsem říci, že jsem o tom ještě neslyšel.bandzy píše:Suer uš to jede.![]()
![]()
![]()
Otáska Je to v pořadku? kdiš na obrazofce jsou černobile tečky tak hnet se zmeni farba obrazovky na modro. tak pritom na chvilku zapraska ve vybojce (ze ktere vychazi luc na obrazofku.- odborny nazev nevym.)
Kondenzator C565 by to nemnel delat - na scheme je 100microf a ja sem dal 220micro. protože je jenom filtračny.
Jynak nevym zda bylo vše jenom pro Diodu a kondik.(i tyhle museli nejak odejit.)
Stale zbyva otázka Proc.ale budu čekat kdy to zase začne neco blbnout.
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
bandzy píše:no tak si to zaramuj?a diky za pomoc. Inak na B3 je 138V i Kdiś zapnu dalkovym. Taky nevim proc je na scheme 180. a na B7 je 5.4V a kdiš zapnu i dalkovym tak 5.39V je to divne ja sem dal VD561 -5V1
Kondenzator C565 by to nemnel delat - na scheme je 100microf a ja sem dal 220micro. protože je jenom filtračny.
Jynak nevym zda bylo vše jenom pro Diodu a kondik.(i tyhle museli nejak odejit.)
Stale zbyva otázka Proc.ale budu čekat kdy to zase začne neco blbnout.
Na té schémě je poznačeno 180V asi proto,že v té televizi má těch 180V být.
Příčina,proč odejdou některé součástky,je vždy.Jen je ji potřeba odhalit.
Jen tak naokraj,Ty jsi Maďar?
No Zbyle roky sem bil Na ostrove IOM a pak v UK(Anglicku) a s madarskymi predkami nemam nic spolecneho. Jenom mam problemi s gramatikou.
Inak nevyte proč na diskuznim foru maji posunutej čas o 7ha 40min?