My víme nejlíp, jak hlasitě máte poslouchat

Prostor pro osobní dotazy, které nelze jinde dopasovat, případně které přímo nesouvisí s bastlením či elektrotechnikou obecně (protože i bastlíři jsou většinou normální lidé, co nedrží v ruce štípačky a šroubovák 24 hodin denně). Neslouží pro přeposílání obecně známých informací z komerčních webů.

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Crifodo

My víme nejlíp, jak hlasitě máte poslouchat

#1 Příspěvek od Crifodo »

http://digiweb.ihned.cz/c1-38435050-bru ... neohluchli

Soudruzi z Bruselu přišli na další námět, jak se s*át lidem do života...
ještě chvíli a kdejaká náboženská sekta nebo Hitler s Goebbelsem mi začnou připadat liberálnější. Nehledě na to, že technicky je to blbost. Maximálně dokážou zku*vit dynamiku.

Ať žije evropský komisař! :pray: :pray: :pray:
Wolfik

#2 Příspěvek od Wolfik »

ale s tím ničení sluchu to je pravda ne? :angel:
Sendyx

#3 Příspěvek od Sendyx »

Pokud je mi známo, omezení a ochrana sluchu u podobných přístrojů, včetně IE monitorů atd. je už dávno omezena v normách, akorát ta hodnota je poněkud vyšší.
Davidus
Zablokován
Zablokován

#4 Příspěvek od Davidus »

taky proti tomu nic nemam
zdenoeddie
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od zdenoeddie »

nic tym nedocielia, len sa zase budu viacej kupovat vyrobky z ciny akoze s certifikatom, ktore taketo obmedzenia nebudu mat (podobne ako to bolo pri I-Podoch a pod. , ludia sa budu chodit pytat ze ktory nema "obmezovac"). EU politruci by si radsej mali chranit mozog pred prilevom takychto blbosti, ako sa starat o ochranu sluchu ludi. Co to komu pomoze, ked pride domov, a si pusti na plne pecky zostavu :roll:
Crifodo

#6 Příspěvek od Crifodo »

Adolfik píše:ale s tím ničení sluchu to je pravda ne? :angel:

Jo, a taky je pravda že alkahol škodí a kouření zabíjí a když š***áš bez ochrany, můžeš chytit nějakou ošklivou nemoc :wink: to všechno ještě soudruzi v EUSSR musejí nalinkovat a znormalizovat. Pak přijde, kdo se směje nahlas a blbě čumí.

Sendyx, profi omezovač na základě kalibrované sestavy nebo zpětné vazby z náušníku si to umím představit (nejen dle normalizátora ale i technicky).
Ale nějaký chrastítko, kde si každý může připojit sluchátka jaká chce s impedancí jakou chce...
Docela by mě zajímalo jak to soudruh eurokomisař ohlídá, aby přeplašený ovčan měl klid v bázlivé dušičce. Je mi dojemná představa, jak se nějaká vypitá fetka která tráví dny před repro hradbou na technu strachuje o svůj hluch :twisted:
Po pravdě, i těch 80 dB komprimovanýho kraválu v tom pravém frekvnečním pásmu zdevastuje trvale sluch nesrovnatelně než poslech symfoňáku bez omezovače, který má střední modulaci o 50 dB níž a přitom neomezované špičky třeba 120 dB.
Náboženství předesrané péče ze strany EU taky staví na hlavu mantru všech hifistů, PEVNÉ BASY, REPROKABELY 10mm2, velké kondy a podobné exkluzivity, protože špičky ta kurvítka stejně seříznou. Pokud to nebude jen žvást na papíru.
pajosek2
Kontaktovat uživatele:

#7 Příspěvek od pajosek2 »

To jsou věci,které mne nějak nevzrušují. Už jsem si zvykl na blbé předpisy.Původně možná dobrý úmysl,ale blbě prezentovaný, tak to vidím já. Mne třeba více zajímá proč řidiči musí dýchat a chodci na prechodu ne.
To,že někdo dělá věci jinak než by jsi je dělal Ty ještě neznamená,že to dělá špatně.

Nemám zájem o korekci pravopisu.
drabek06
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od drabek06 »

Mě vcelku fascinuje jak zrovna na tohle přišli. Na takovou kravinu jako je hlasitost u MPtrojek :roll: A když to vemu do detajlu tak hlasitost si každej může regulovat, zda si to dá potichu nebo na plný koule je jen jeho věc a následky jsou mu naprosto jasný . . .
rnbw

#9 Příspěvek od rnbw »

Preco zase chce niekto chranit 🤐 na ukor normalnych ludi? Pretoze je tiez 🤐?
EKKAR

#10 Příspěvek od EKKAR »

drabek06 píše:Mě vcelku fascinuje jak zrovna na tohle přišli. Na takovou kravinu jako je hlasitost u MPtrojek :roll: A když to vemu do detajlu tak hlasitost si každej může regulovat, zda si to dá potichu nebo na plný koule je jen jeho věc a následky jsou mu naprosto jasný . . .

Na Tvou otázku je jen jediná odpověď: dej blbovi funkci - a on vymyslí lejstro. To sis ještě nevšiml, že do Bruselu se odesílají na teplej flíček ti, kteří už politickou veřejnost doma omrzeli, tzv. "systém bruselská trafika"??? Místo aby se EUROPOSRANCI starali o bezpečnostní politiku společenství ve světle masové imigrace ze zemí třetího světa a počínajícího masovění islámu v zemích, kde nikdy tato kultura nebyla domácí, starají se o zákazy žárovek, omezování hlasitosti "em-pé-trosek" a podobné 3,14čoviny - protože jako celek jsou ÚPLNĚ K HOVNU! Opravdu účinné opatření neudělají, protože už jen ho navrhnout je "politicky nekorektní" - takže se navrhne to, co ostatním přijde spíš k smíchu - tedy dokud to ostatní neodhlasují a nestane se to opravdu unijní normou...
Nasliněný prst na svorkovnici domovního rozvaděče: Jó, paninko, máte tam ty Voltíky všecky...
A kutilmile - nelituju tě :mrgreen: :mrgreen: !!!
workhard
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od workhard »

Tady máte jeden zpravodajskej server,zaručeně objektivní,kterej vás nerozčílí :wink:

http://www.adnes.cz
Věci,které fungují,se ZÁSADNĚ neopravují...
masar

#12 Příspěvek od masar »

workhard píše:Tady máte jeden zpravodajskej server,zaručeně objektivní,kterej vás nerozčílí :wink:

http://www.adnes.cz

Povedlo se. Díky. :wink:
Carel

#13 Příspěvek od Carel »

drabek06 píše:Mě vcelku fascinuje jak zrovna na tohle přišli. Na takovou kravinu jako je hlasitost u MPtrojek :roll: A když to vemu do detajlu tak hlasitost si každej může regulovat, zda si to dá potichu nebo na plný koule je jen jeho věc a následky jsou mu naprosto jasný . . .

Scenář se mohl asi odehrát takto:nějaký europoslanec si v lavici zdříml s MP3kou a nějaký vtipálek vedle něho mu to osolil a nápad byl na světě :D
bu2520

#14 Příspěvek od bu2520 »

inu je hodně úředníků a ti musí ukázat, že něco dělají tak vymýšlejí blbosti i když tohle vypadá na aktivního blba v sekci elektro, tolik kravin co je v oblasti elektra snad v jiných oblastech ani nevzniká, já se vsadím, že za tím stojí stejná osoba jako za žárovkami apod
hafca

#15 Příspěvek od hafca »

Já si myslím, že je to celkem jednoduchá přímá úměra. Čím větší 🤐, tím větší hovadinu vymyslí. Nebo to možná funguje podle příměru" Čím větší h.no, tím víc smrdí". Myslím, že se máme ještě na co těšit. Tohle je teprve začátek a zkouška, kolik toho ovčané snesou.
Kdyby Edison nevynalezl elektřinu, do teď se díváme na televizi při svíčkách.
Odpovědět

Zpět na „Nezařaditelné“