EURO 2L

Servisní část určená pro profesionály

Moderátor: Moderátoři

Odpovědět
Zpráva
Autor
BOBOBO

EURO 2L

#1 Příspěvek od BOBOBO »

Našel a poskytl by někdo schema osazené DPS této desky pro panasonic TX28LD2C , už na to nevidím . A to ze strany spojů . Děkuji
kokun

#2 Příspěvek od kokun »

Honza - kokúň

#3 Příspěvek od BOBOBO »

Děkuji Ti za nabídku , ale již před stahováním těchto zipů mám odkaz [report bad file] a to u všech tří , takže nejdou otevřít a v tom druhém vlákně prosím o plošňák , což jsem v prvním neměl a v pohodě jsem si stáhl holé schema . Ale v té změti SMD a s maskou a silným potiskem se nejsem schopen rychle zorientovat . jdu odpojovat ty katody a kontrolovat to jiskřiště .
kokun

#4 Příspěvek od kokun »

BOBOBO píše:Děkuji Ti za nabídku , ale již před stahováním těchto zipů mám odkaz [report bad file] a to u všech tří , takže nejdou otevřít a v tom druhém vlákně prosím o plošňák , což jsem v prvním neměl a v pohodě jsem si stáhl holé schema . Ale v té změti SMD a s maskou a silným potiskem se nejsem schopen rychle zorientovat . jdu odpojovat ty katody a kontrolovat to jiskřiště .

Mně jdou všechny 3 otevírat bez problémů.
U toho š. EURO 2 je i 6 pohledů na plošňáky (v bezvadné kvalitě: č/b + zelené spoje). Ty další 2 verze (... 2L a ... 2S) se zřejmě od té 2-ky moc lišit nebudou - neporovnával jsem.
Honza - kokúň

#5 Příspěvek od BOBOBO »

Donutil jsi mne nainstalovat irfan 4.25 a už to jde . díky , alespoň trochu jsem se posunul v učení .
BOBOBO

#6 Příspěvek od BOBOBO »

Staticky jsem proměřil a nic . Takže jsem musel použít Osciloskopiho přístroj a ten ukázal , že začnou po cca 30sec. pulzovat už úrovně z výstupu IO 601 VDP 3108 . Jdou na 1/2 úrovně , tvar zůstává. A tak pak svorně blikají červená se zelenou . No byl to kus ze SD a tak tam bez šáska zase půjde . Celá tývka jede , až na to blikání , takže ostatní díly jsou dobré . Už měla štítek z nějakého servisu . Udělal jsem si školu , díky za rady . Mám tady ještě na hraní 2 kousky , Vestel 11AK19 se špatným E-W a Thomson , malý jas , nejde se dostat do SM . Ani tlačítky na bedně , ani z DO .
Odpovědět

Zpět na „Servis televizorů, monitorů a projektorů - PROFI sekce“