Smazat
Moderátor: Moderátoři
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
Abych řekl pravdu,tak se mi toto označení u trandu vůbec nelíbí.Jen se můžu dohadovad,že jde o spínací trand.Maskot píše:K tem digi tranzistorum,nenapadlo Te uz z nazvu jak pracuji a k cemu jsou??
Nemám zájem o korekci pravopisu.
-
Návštěvník
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
- TechniXHACKer
Je možné,že instrukce v procesoru posune po každém zapnutí do jiného místa.Teda pokud nefunduje RESET. Ještě jedna věc,tyhle stroje mívají dva procesory,systémový a pro display. Nevím zda je to tady taky tak,ale tohle bych hledal spíše v tom systémovém.Pokud tam máš jen jeden,tak je to jednodužší. Ten takt je,ale prvotní jak jsem ti psal na začátku vlákna. Jdeš správným měrem jak čtu,tak hodně štěstí.TechniXHACKer píše:Ale vrtá mi hlavou že když to furt vytahuji ze sítě 230V tak poblikává display... a když to furt opakuji vipáním a zpínáním tak furt to poblikává a až někdy se objeví -CD- a drží to ale nereaguje to na nic ... teďka mi trošku poblikávaj zelený ledky u spodního panelu na ovládání MGF. Ale ze zdroje leze všechno napětí správně a nic tam vadnýho nejni ... to fakt někde bude zrada v nějakým švábovy
Nemám zájem o korekci pravopisu.
- TechniXHACKer