Nemate nekdo radu co s tim?? Vymenil jsem vse potrebne a stale nic.
Philips PT4453
Moderátor: Moderátoři
Philips PT4453
agrogold píše:Vymen kondenzátor na bázu toho BUčka!
Neznas oznaceni? Mam pocit, ze jsem ho menil. Nekdo to radil i na nejakem nemeckem foru,ale me to bohuzel nepomohlo.
Mozna jeste pomuze, kdyz napisu, ze televize se po vymene BU rozbehne a po chvilce jde slyset jak zacina vic a vic piskat VN trafo. Kdyz hned TV vypnu a po chvilce zapnu tak naskoci a opakuje se ten samy problem dokud nedejde BU.
Quatro píše:agrogold píše:Vymen kondenzátor na bázu toho BUčka!
Neznas oznaceni? Mam pocit, ze jsem ho menil. Nekdo to radil i na nejakem nemeckem foru,ale me to bohuzel nepomohlo.
Mozna jeste pomuze, kdyz napisu, ze televize se po vymene BU rozbehne a po chvilce jde slyset jak zacina vic a vic piskat VN trafo. Kdyz hned TV vypnu a po chvilce zapnu tak naskoci a opakuje se ten samy problem dokud nedejde BU.
Tak nic..
- otakarv
- Kontaktovat uživatele:
otakarv píše:Odtuď si zkus stáhnout schéma a porovnej se svým zapojením.Mně to trvalo asi minutu. http://www.eserviceinfo.com/index.php?w ... ing=L6.2AA
tak to je divne tam jsem taky hledal, no jsi lepsi...
Planek pomohl ohalil jsem jeste jeden vadny tranzistor 3924 ovsem po vymene se ten novy hreje jako pras.... tak jdu hledat dal...
otakarv píše:Odtuď si zkus stáhnout schéma a porovnej se svým zapojením.Mně to trvalo asi minutu. http://www.eserviceinfo.com/index.php?w ... rchstring=L6.2AA
A ty se divíš, že nic nenašel? Já ne - pokud zadává do vyhledávače to, co prezentuje tady i nám, tak se nediv:
Quatro píše:Nazdarek lidi, potrebuji radu. Mam TV Philips 28PT4453 a sasi 6.2. Odesel tranzistor BU1508 tak jsem ho vymenil i z radkovym trafem, ktere bylo po smrti. Bohuzel TV jela asi tyden a zavada se opakuje BU pri vymene jede asi 1 minutu a konec.
- když to ani neumí celé opsat z typového štítku. Jak chce opravovat, když neumí ani opisovat
(Kdyby věděl, jak velký rozdíl je např. mezi šásky L6.1 a L06.1, tak by si příště dal sakra pozor při tom psaní