Příjem řetězce atmelem

Diskuze a poradna o programátorech a programování různých obvodů

Moderátor: Moderátoři

Zpráva
Autor
Návštěvník

#16 Příspěvek od Návštěvník »

A ty mi zase připomínáš ing. F. ve vláknu o otevírání diody. Taky velké řeči o tom, jak je to trivka a když to měl předvést prakticky tak už jen mlžil a mlžil. :roll:
Já mám zase slave na modbus, který nechrápe, maká jako šroub a ještě při tom spolehlivě komunikuje. Holt kdo umí, umí. :twisted:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od ZdenekHQ »

Ještě, že učíš až v Plzni. Byl bych nerad, kdyby tohle uvažování dolehlo i k nám na VUT Brno.

Mimochodem, céčko taky moc neznám, ale co přesně vykonává příkaz

Kód: Vybrat vše

ulož někam znak

To je nějaká dynamická proměnná v paměti či kompresní algoritmus a kam se alokuje v případě, že mám k dispozici třeba jen 64B paměti a ty mě pošleš Tvých 200 ?
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Návštěvník

#18 Příspěvek od Návštěvník »

ZdenekHQ píše:Mimochodem, céčko taky moc neznám, ale co přesně vykonává příkaz ulož někam znak? To je nějaká dynamická proměnná v paměti či kompresní algoritmus a kam se alokuje v případě, že mám k dispozici třeba jen 64B paměti a ty mě pošleš Tvých 200 ?

Příkaz "ulož někam znak" dělá přesně to, co si místo něj hajs napíše. Příkaz "zpracuj přijaté znaky" dělá také přesně to, co si místo něj hajs napíše. Ale že taky umíš hezky prudit, to ses naučil ode mě nebo už jsi to uměl dřív z VUT v Brně? :twisted:
ZdenekHQ
Významný člen
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od ZdenekHQ »

To jsem se naučil od Tebe. Ale snažím se to dělat jemně, ono to prý pak líp účinkuje :D
Pro moje oslovení klidně použijte jméno Zdeněk
Správně navržené zapojení je jako recept na dobré jídlo.
Můžete vynechat půlku ingrediencí, nebo přidat jiné,
ale jste si jistí, že vám to bude chutnat[?
]
Odpovědět

Zpět na „Programování PIC, ATMEL, EEPROM a dalších obvodů“